Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    AM – men herregud, flickan måste ju få tid att andas! Så lång mening!!!! Have mercy!


    fru AM skrev 2010-05-25 09:10:27 följande:
    Ang prinsessbröllopet så har jag eldat upp mig i flera månader ang detta med brudöverlämningen. Tycker de agerar aningslöst, ointelligent ... Tycker det hade räckt fint om hon bara gått ut och sagt att "jag förstår att det här är en kontroversiell fråga men jag har drömt om mitt bröllop hela mitt liv och jag vill att det ska vara som på amerikansk film så jag hoppas ni respekterar det!. Fast det var väl för många svåra ord efter varann för den familjen.
  • nennesjuttioåtta

    mugglan – jag sprutade 10 dagar, men sen ovitrelleprutan dag 11 och sen två dagar senare ÄP. 

  • nennesjuttioåtta

    Silvia ser ut som Joker i Batman. Läskig. 

  • nennesjuttioåtta

    muggles – sant sant! (Jag har för mig att det var nere i Falu gruva han skrev fel men jag kan ha fel.)

  • nennesjuttioåtta
    BrudSommar2006 skrev 2010-05-25 13:23:59 följande:
     Nenne, hur kan man plantera växter upp och ner? Trodde man såg vad som var rötterna och så en torr pinne uppåt? Blir orolig att jag också gjort fel för samtliga jag satt verkar heldöda, inte ett liv i dem.
    ja, jag trodde samma som du – så jag tog det som jag trodde var de avklippta pinnarna (vafasen, allt var ju bara en brun klump )och satte de uppåt. Nu när jag planterade om dem från kruka till land så hade de bleka groddar som letade sig uppåt så då vände jag på dem när jag planterade dem igen men vet inte hur det gått ännu. Det visar sig. De där stackars löjtnantshjärtana verkar det vara samma med men de har jag inte vänt på. Så de sitter säkert fel eller också har de redan dött. 
  • nennesjuttioåtta

    Pirr – Ja? Menade du mitt inovativa testinlägg ovan så blev jag aldrig av med den grå texten hur jag än gjorde så jag skickade iväg det för att få börja på ny kula. 

  • nennesjuttioåtta

    Pirr – skönt att ha åtminstone en bra dag, då kanske det börjar släppa? Vilken vecka är du i nu?

  • nennesjuttioåtta

    just det lappis, lycka till med berättelsen!!! Det kommer gå skitbra, hoppas din make har gjort ett bra förarbete så det går fort att översätta!

  • nennesjuttioåtta

    lappis – hhahaha ja det kan ju bli lite knas med google translate.  


    Jag har bara varit på ett bröllop med överlämning (av 15 st) och där gick inte ens brudgummen fram utan han var ju redan framme vid altaret fast bakom i ett rum och så gick han och prällen fram samtidigt. Ingen som såg. Stackarn. 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen