Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    koko – åh kolla, Conny har namnsdag idag, grattis grattis!

  • nennesjuttioåtta

    mugglan – -)  


    Piggelainen – men två dagar på raken, jädrar i havet! Snyggt tyg, I like!


     


    ha en riktigt skön helg allahopa!

  • nennesjuttioåtta

    hej hej!


    Jag känner mig kramig så jag kramar alla som behöver det eller inte.


    Lappis – gratis i efterskott och låter som en fantastisk semester i NY! Och vilka presenter, yeiks!!! 


    Muggles – kramar kramar kramar kramar kramar


    EA – hoppas spåren inte kommer alls, nu är det så himla spännande!


    PB – hoppas det tajmar med allt, och att din man hittar något annat jobb på det för usch för att vantrivas så! (Säger jag som inte heller trivs nämnvärt, men jag har ju inte så långt kvar) och att eskimån trivs i varmare breddgrader!


    Tinga – grattis till en bra tid! Vilken tur att du var duktig att dricka också! Och vad skönt att de är så engagerade i Piffs ätande! 


    AM – Nu är det väl bara "Så kan det låta" kvar att söka till, va? Vad spännande!!!! Hoppas få se din fina nuna i rutan snart!


    Ego, i morse blev jag blöt i ögat av att de släppt ut kossorna på grönbete (tidningsreportage).  Och jag visste det, jag HADE ju planterat pionerna upp och ned. När jag tog dem ur krukorna i lördags så hade de fått groddar som ehh.. *hostar* nog var det som skulle vara uppåt. I hope. Eller också har jag gjort bort mig igen. Nåja, det som överlever överlever, annars får jag fortsätta plocka perenner från svärmors land... 

  • nennesjuttioåtta

    OOOOH är det VUL idag, Snigeln?!?!?


    EA – jo, jag förstår det. *trycker på snabbspolning och tar fram kudden*

  • nennesjuttioåtta

    apropå försäljning så pratade vi med vår f d granne och tydligen var vår lägenhet såld igen! Hoppas det blir budgivning, EA!

  • nennesjuttioåtta

    god morgon


    Åh snaily, vilka jobbiga nyheter! Men du har fått väldigt bra svar här och hoppas ni har kunnat grubbla under natten. Vet inte vad jag ska tillägga, vi gjorde ju inte NUPP/KUB dels eftersom vi inte blev erbjudna eftersom jag är under 35 men också för att vi inte ville bli oroade (i onödan?!?). Mest maken, jag hade nog varit nyfiken mest för en till tjuvkik men det hade nog medfört en hel del oro. Och som sagt, sannolikhet... Det är ju ingen sanning. Lycka till med ert beslut, alla varmaste kramar!!!


    Mulggles – jag tror inte det har någon betydelse hur det känns i magen, jag var inte så spänd utan mer som en tung klump som kändes när jag t ex gick i trappor. Men så hade jag 18 ägg också, sist. x 2 cm i diameter, så det är klart det blev cementkänsla. Men jag tror det där är högst individuellt, precis som lappis säger. Det är ju som innan ÄL, en del känner av det mycket och en del andra inte alls, sen är det ju lite extremare med fler ägg på gång men det behöver kanske inte innebära att det ska kännas si eller så. Jag tyckte det kändes mest alldeles före ÄP och framförallt efteråt, efter att de varit där och grävt. Hoppas på bra besked i morgon på nästa VUL!!!!


    Hattis – Rövhålsskitminus!!!


    Cicci – lycka till med kalas!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Vi hade en jättebra bm som gjorde RUL på mig, det var väldigt ingående och förklarande hit och dit och peka och mäta och berätta. Så det känns ju skönt nu också att det skulle ha synts något då, jag trodde också att fvp var det enda säkra sättet. 

  • nennesjuttioåtta

    muggles – vettig analys, av både vickan och ÄP.

  • nennesjuttioåtta

    pratade med min mamma igår. Hon berättade om en tant jag minns från min första sommar som vårdbiträde. Då låg hon hela sommaren under täcket och kikade fram med skeptisk min (jag fick skäll för jag inte visste vad ett ord betydde på vår dialekt, annars sa hon knappt något), vi fick smörja henne för att hon inte skulle få liggsår på hälar och rygg. Sommaren efter hade hon iaf börjat sätta sig upp i sängen och sen började hon vara med på gympan och kasta boll mellan rullstolarna och var hur trevlig som helst. Igår, alltså 13 år senare, flyttade hon hem över sommaren, 102 år gammal!  

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen