Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Pirr, japp både en och två gånger och filuren i magen, aka Pricken efter den lilla prick vi såg på skärmen när den var nyinsatt, är en från frysen från den andra IVFen. Första IVFen var exakt ett år sen, men det blev missfall i v5. Sen andra IVFen i september blev inte ens ett plus alls men två till frysen där vi har en kvar nu då. Plussade i november så jag är i v 29 nu! Galet!

  • nennesjuttioåtta

    nej, nu ljög jag, plussade i december.

  • nennesjuttioåtta

    Pirr, TACK! Vi trivs jättebra! Den där bilden gör dock inte huset rättvisa, det är en vinkel bakåt också som .. äh.. Hur som helst, jag är så glad att bo där! och nu när tomten blivit som en riktig oas när allt slagit ut (vi har flest träd på hela gatan, eftersom vårt hus är ett av de äldsta) och blåbärsriset är ljusgrönt och gräset lite väl högt men ...  


    En dörrskylt vore ju något. Jag har dock kollat mer på såna här www.faluemaljskyltar.se/ som passar bäst vårt lilla pörte med rödfärg och gärdesgård, men 800 riksdaler för en liten platta kan ju vänta ett tag til. Vi har ju mer att fixa med först... Ikväll hade jag faktiskt tänkt foga mosaikgolv, om jag vågar mig på det där. Tänkte avlasta maken lite och jag borde ju kunna lika mycket som han för han har heller aldrig gjort det. Önska mig lycka till! 

  • nennesjuttioåtta

    å jag som fick en utmaning av min man years ago att om jag lagade lika goda pannkakor som hans farmor så skulle han gifta sig med mig. Eftersom han inte anser att pannkakor är någon mat så fick jag sällan chansen. Nu kom han inte undan ändå, moaahahha! Sucker!


    muggles – det där tyget tror jag skulle bli jättebra! Jag gillar heller inte puttinuttvanliga barntyger men råkade köpa någon meter med elefanter, zebror, lejon och glada ränder från panduro för några år sen till typ påslakan för en barnsäng så jag får väl erkänna att jag nog ändå gör det. Fast starka färger ska ju främja kreativiteten hos barn, det behöver ju inte vara Blixten Mcqueen för det.

  • nennesjuttioåtta

    KRAM september! Orättvist är bara förnamnet! 


    MSW Naaww, vad söt!


    Jag har recept på citronkladdkaka här, måste man ha nougat eller aftereightfluff till eller funkar den som den är?

  • nennesjuttioåtta

    mugglan Jag vill bubbla! Äre trocca?

  • nennesjuttioåtta

    mugglan – ja, jag har inte provat kakan än men tänkte baka grejer i helgen. Och någon gång måste jag våga. OOh Trocca till MIG! Du är bäst! 

  • nennesjuttioåtta

    en fråga mugglan, har inte du en rätt bonnig adress?

  • nennesjuttioåtta

    inte för att jag försöker mucka här... 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen