• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Fru E

    Nenne-har ni fått någon inbjudan till bröllopet än jag vill ju klämma mage

  • Tinga

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-28 09:27:05 följande:
    Åh, vad roiigt om så många kan komma då! AAARGH!!! jag vill, jag vill! Men bröllop är också kul... Och klart det är bra väder, det brukar det vara då (jag har koll).

    Spår du i kaffesump eller aborrmagar, eller vad är din specialitet?

  • Tinga

     


    Fru E skrev 2010-04-28 09:28:02 följande:
    Tinga-nattåg som i 23.03 och sedan hem 19.10 eller nu blir jag ännu mer sugen

    23.03 upp och 18.21 hem.

  • MSW

    Hej på er!


    Försökte skriva ett längre inlägg på mobilen på vägen hem igår, men då gick det inte längre! *suck* Jaja, det blir nog ingen ny mobil förrän frammåt hösten iaf! Vi behöver juh köpa ny vagn, och tydligen nytt (del av?) avgasrör till vår andra bil och så har jag tänkt köpa nya träningsskor och byxor och sen går det en massa mer pengar över sommaren iaf!


    Sweet: roligt att du tittar in! Besvärligt med greencardet dock! Kan man inte beräkna hur stor chans ni har att få det innan ni bestämmer er om det är värt det eller inte..?


    Cicci: Testa för fan!! SÅ vet du juh vilket sedan! Jag hade kanske tänkt som du om jag varit i situationen att man ska vänta, men jag hade blivit knäpp om jag verkligen hade väntat! *testa testa testa*


    12juni, är juh nästan så man blir lite sugen, men det är juh lite långt till sthlm, och jag har juh inte träffat någon av er innan.. Hmm....


    Idag står det läsa en bok på engelska på plugg schemat, Yaay*or not*.. Vet dock inte riktigt vad i boken jag ska läsa, står bara 167, och jag vet inte om det är fram till sida 167, från sida 167 eller bara 167 valfria?! Väntar på svar från någon ang det.. men får nog börja ändå..

  • Fru E

    Lappis-vi åker till spanien den 18 en vecka med makens alla bröder m familj och sedan sneglar vi på att besöka en kompis i danmark med mcna sista helgen i maj.......


    MSW-följ med oss upp!!! Bara att hoppa på tåget säger hon som inte bokat än


    Tinga-ohhh 18.21 hade ett riktigt bra pris!
    Vad är skillnad på sov och liggplats

  • Fru E

    Haha vad gör man i stockholm kl 7 en lördagsmorgon

  • nennesjuttioåtta

    lappis – uh oh, hoppas att din känsla är fel och att de helt enkelt inte har haft tid att landa på marken efter ett VUL som såg bra ut

  • MSW
    Fru E skrev 2010-04-28 09:44:34 följande:
    Lappis-vi åker till spanien den 18 en vecka med makens alla bröder m familj och sedan sneglar vi på att besöka en kompis i danmark med mcna sista helgen i maj....... MSW-följ med oss upp!!! Bara att hoppa på tåget säger hon som inte bokat än Tinga-ohhh 18.21 hade ett riktigt bra pris!Vad är skillnad på sov och liggplats
    KOllade upp vad det skulle kosta med tåg för mig, 504:- ToR, hrrrrrrrrrrmm.. inte så farligt.. Fast då kom jag upp på kvällen.. Skulle iofs kunna sova hos svägerskan m familj förmodligen, fast då vill jag nog ha med mig make och son att sova... *hrrrrrrrrrrmmm igen* Tåls att tänka på och diskutera med maken..

    Nahe, LÄSA var det!

  • Oupsie

    Jag vill också till Stockholm och dricka champagne{#lang_emotions_laughing}. Men jag vet inte om vi är i USA då...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen