• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • nennesjuttioåtta

    men då räcker det iofs med sittplats, annars kan det gå illa och jag vaknar i Sundsvall eller aaah Narvik.

  • Ore

    Grattis i efterskott till Hektor, samt den andra födelsedagsfiraren!


    Vickan: När man ammar får man inte stoppa i sig p-piller, alternativen jag hade att välja på var hormonspiral, kopparspiral eller minipiller. Eftersom jag haft Nuvaring tidigare, och vill gå tillbaka till det tyckte jag det var onödigt att sätta in en spiral, så det blev minipiller. Irriterande i början eftersom jag blödde mig igenom halva första kartan eller så, men sedan har det inte varit några problem


    Mugglan: Tjohoo, spännande med ivf-försök. Och härligt att kunna halvera priset


    Nenne: Jag har haft lillkillen i sele just för att kunna ha honom nära men ändå ha händerna fria att pyssla litet med tvätt, flytta disk till diskbänken m.m. Kanske blir litet mer senare också. Tänker mig promenader i skogen med honom i selen (utanför breda stigar, alltså), kanske litet bär och svamp-plockning och liknande.

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette – just det, ska ni dit, eller nöjer ni er med att "bara" åka till Borgafjäll?

  • BrudSommar2006

    Men, det som är så skönt så här i början är ju att slippa mens. Sist klarade jag mig i åtta månader tror jag. Då vill man väl inte stoppa i sig piller som gör att man börjar blöda???

  • nennesjuttioåtta

    fuck preventivmedel *upp till kamp*, här ska inte knapras något nå mer iaf. 


     

  • nennesjuttioåtta

    Ore – precis min tanke också, ang sjal. Men som sagt, vi provar gärna innan vi slår till på en egen. Men som sagt, vi har ju en babybjörn också, och den kanske är bättre än sjal men sjal ser skönare ut.

  • MSW

    Ja just det, det var det jag skrev om från mobilen igår också.. Vi hade selen mest hemma, typ när A inte ville ligga själv och man ändå ville få något gjort, eller om han var ledsen och man inte förstod varför så kunde det funka med selen.. En gång när han var skrikig (förmodligen pga trötthet) satte jag honom i selen, stoppade i öronproppar och gick runt och grejade/vaggade tills han somnade!


    Jag gillade inte minipillerna (cerazette).. Funderar på kopparspiral "efter nästa".. Men är rädd för ökade blödningar, då jag haft min beskärda del av det pga trombocyterna (så skönt nu när det nog är halverad mängd ungefär)

  • Oupsie

    Jag kommer inte att äta p-piller igen. Trodde att jag mådde bra när jag åt dem, men nu när jag har slutat så inser jag vilken skillnad det är. Framförallt, har jag sexlust . Det är ju helt fantastiskt ju, haha. Känner mig lite lurad på alla de år som jag knaprade piller.

  • Lapinette

    nenne - har inget inplanerat norröver då det varje helg fram till Midsommar just nu är uppbokad och den 11 juli åker vi söder över i två veckor. Hinner vara hemma en helg och sen blir det makens födelsedagsresa ... så kanske vi har någon helg över i slutet av augusti ... nej, då är det ju 50-års och 40-års fest.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen