• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    Fast en leksakskanin behöver nog inte lika mycket omvårdnad som ett troll .

  • Lapinette

    Nu är vi åtminstone fem (inklusive maken och mig) som tänker festa den 5:e juni men min släkt har fortfarande inte svarar !

  • Lapinette

    Tyvärr har två kompisar ... supersociala partypinglor tackat nej pga bröllop och Greklandsresa.

  • Lapinette

    Jösses, ni lär spy på mig och min fest!!!

  • Oupsie
    Lapinette skrev 2010-04-28 11:07:04 följande:
    Frullan - härligt med ny katt!! :- ) Och visst min brorson gör lumpen just nu. Dessutom hatar han visst hästar, blir biten och avslängd med jämna mellanrum. Ha, ha!!!Hur får man fatt på primolut-nor? Jag är rädd att jag kommer att ha värsta mensen när vi är i New York och sedan på semestern i sommar (hade inte räknat med att den skulle vara så jäkla punktlig som den varit nu under våren).
    Lappis, du måste ha ett recept från en läkare till Primolut-Nor. Barnmorskor kan tyvärr inte skriva ut dem. Sen börjar man äta dem 3 dagar innan beräknad mens, och fortsätter äta i max 10-14 dagar (kommer inte ihåg vilket). Jag har ätit sådana några gånger när vi har varit på resa och de har fungerat på mig, dessutom tycker jag att man har blödit lite mindre och haft mindre mensvärk när man får sin mens. Hade ju varit skönt om det fungerade så på dig också, för du har väl också ofta ont?

    Frullan, kul med katt! Och en röd också, de är så fina .

  • Oupsie

    Nehe, nu blev det inget mellanrum mellan styckerna? Vad konstigt.


    Nu då?

  • Telis

    BS, om inte Liten vill ha killkläderna i stl 68 så tar jag gärna dom! Vi har lite ont om kläder i den storleken.

    Grattis muggles till dagis och till IVF-beslutet! Vi tog det också på bruttolöneavdrag, det gjorde ju en himla skillnad. Fast jag förstår inte vad din läkare menade med att det går att tvinga fram många ägg, det har dom inte lyckats med på mig.

    Oms, Televinken är 3,5 månader.

    Svar ja, på champagnepicknick!! När?! Var?!


    *fortsätter läsa ikapp*

  • Oupsie

    Hm, kanske kom åt shift-knappen då.

  • Lapinette

    Telis - 12 juni i Stockholm (park är ännu ej bestämd).

  • Lapinette

    Oupsie - hinner nog inte få något recept till NY men kanske till sommarsemestern. Min gyn brukar vara uppbokad i månader i förväg. Har inte varit där sen den senaste IVF så det kanske ändå vore bra med en check-up. Ska kanske ta mig i kragen och ringa och boka tid.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen