• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • viktualia

    Mrs B - svarade just!


    Och till dig igen - hoppas verkligen att din makes jobb blir smidigare så att du slipper vara ensam i veckorna med TVÅ tossenissar!!! ujujuj! *blir matt vid tanken* Hoppas att du går in i hård förhandling om helgerna om det skulle fortsätta.. för han kan väl inte jobba borta i veckorna och döma hockey på helgerna?!? I längden menar jag...

  • Mrs  B

    Lappis = går mycket bättre nu när man har barnen och får lite sällskap och sen går tiden så mycket fortare också eftersom det finns så många "måsten".

  • fru AM

    Angående högvakter och uniformer, prinsessbröllop osv så går jag och hoppas på att min mans reservsofficerssällskap ska samla ihop så många intresserade att de får vara med och "bilda häck" för Victoria och Daniel den 19 juni (sällskapet har blivit tillfrågade så jag hoppas många vill!). 5000 militärer av olika rang ska vara med har jag läst ...

  • Lapinette

    AM - jag ville ha "häck" på vårt bröllop. Hade den där drömmen om att springa ut från kyrkan nedför den lååånga trappan (Mariefreds kyrka har en lång trappa) och så stod de där på rad ... men jag hittade ingen militär.

  • Mrs  B

    Vickan = mycket förhandlingar blir det....{#lang_emotions_innocent}till min fördel....... Nja, i längden kommer det inte att gå så just nu funderar maken på om han ska fortsätta med hockeyn eller inte. Men mycket hänger ju också på om jag får ett jobb eller inte, för ekonomin går inte ihop annars. {#lang_emotions_frown}

  • Oupsie

    MrsB, jobbigt. Hoppas att du får ett jobb snart så att ni kan få lite mer tid ihop.

  • nennesjuttioåtta

    många som inte kan dricka champagne i sommar, vad ska vi hitta på då? TROCCADEEEEROOOOOO WOHO!  


     


    hörrninini, Maken har bett mig fråga "oraklet" (alltså tråden) om gravidförsäkrning. Vad har ni och varför eller varför inte?

  • nennesjuttioåtta

    vickan – ooh vi kommer matcha varandra! Fast jag dricker inte latte, vill du hänga med mig ändå?

  • Telis

    FruLLan, åh vad kul med nya katten, grattis!!

    muggles, idag var det inte bara en häst i sken på Djurgården utan en mitt i stan. Den hann ända till Solna innan dom fick stopp på den.

    Oupsie, åh, jag vill följa med er till USA!

    muggles, aha, då fattade jag fel det där med att tvinga fram många ägg!

    Vad värstingmånga det verkar komma till dejten, så kul!!

    AM, kollade FASS ang p-pillrena jag fick ut och visst står det där att dom inte rekommenderas under amning! Så jäkla dåligt av henne!! Tur att jag inte hunnit börja med dom!

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-28 16:16:04 följande:
    många som inte kan dricka champagne i sommar, vad ska vi hitta på då? TROCCADEEEEROOOOOO WOHO!     hörrninini, Maken har bett mig fråga "oraklet" (alltså tråden) om gravidförsäkrning. Vad har ni och varför eller varför inte?
    Du kanske får med dig Cicci på Trocadero

     


    JAg hade ngn gravidförsäkring fr trygg-hansa för 1000kr som gällde fram tills barnet var 6 månader. Pga allmän oro och nervositet. Vågade inte utmana ödet. 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen