• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    Ikväll står pump + vindrickande med väninna på schemat. Snart dags att ta bagen och dra .

  • sweetstreet

    Telis!


    Ang p-piller o amning är det som AM sa just p g a att hormonerna i pillren kan störa mjölkproduktionen. Det handlar alltså INTE om att det kan vara skadligt eller så för dig eller Televinken. Men med tanke på jobbet du gör med pumpningen så är det ju väldigt dumt om produktionen skulle gå ner. Jädrar vad skumt att din bm eller gyn inte sgt det till dig!!!

  • sweetstreet

    Jag vill OCKSÅ komma på tråddejt ju......


     

  • nennesjuttioåtta

    hurra, Sweetstreet kommer på date! 

  • Telis

    nenne, vi har Länsförsäkringars barnförsäkring för att den verkade bra! Min kusin mumlade något om att det var bra att ha gravidförsäkringen och barnförsäkringen i samma bolag om det någon gång skulle bli problem, så Länsförsäkringar kanske är nåt om ni dessutom redan är kund där?

  • nennesjuttioåtta

    vad kul att vara samtidigt som dig här, det vet jag inte när hände sist!

  • nennesjuttioåtta

    Telis – det där rådet kanske jag ska följa! Tack!

  • sweetstreet

    Lappis!


    TÄNK snart har VI iallafall en minitråddejt HÄR!!! Å vad ROLIGT!!


    Och du ang de där pillren kan du inte be vilken läkare som helst att skriva ut recept? måste det vara din gyn? Kanske känner du ngn läkare du kan fråga?????? så du kan få dem snarast menar jag. Eller om de kan fixa receptet på telefon eller så? Här ringer jag in till min gyn så ringer de i sin tur in receptet till "apoteket" och så kan jag hämta det där. Smidigt och snabbt!

  • Lapinette

    Sweet - säger som nennelaine - BOKA!!!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen