• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Fru E

    Biljetterna är tyvärr inte ombokningsbara för det var jag för snål för får helt enkelt dela parkbänk med alkisarna

  • Tinga

    EA - sorry, jag uppfattade det som att du fortfarande velade kring om du skulle åka upp eller ej. Priset på det tidiga morgontåget var betydligt bättre nu ikväll än imorse, så därför körde jag på det istället för nattåget. Men det blir väl samma tåg hem iallafall.

    Snaily - du är säker på att det inte är en skunk ni har? Fast med ditt yrke borde du ju kunna avgöra.

  • Tinga

    God morgon! Ha, jag var här inne sist igår kväll och är först idag. Vad får man för pris då?

  • snaily

    Tinga
    Ära och berömmelse kanske


    Skunken har lugnat ner sig något med gasandet men inte helt. Vi har kunnat sova inatt i alla fall.


    EA
    En tidig lördagmorgon i Stockholm, hmm, om det är fint väder så kanske en långpromenad längs vattnet och beundra vyerna. Eller våldgästa någon trådis i innerstan!

  • MSW

    Godmorgon!


    Tinga, EA: Jag gissar på att tåget går så att jag isf kan hoppa på samma tåg.. Vilken beslutsångest jag har!!


    Har varit på inskolningssamtal nu, kom inte fram så mycket nytt, konstaterade (för mig själv) att jag fortfarande inte har kommit över att A blev biten, för av någon anledning kunde jag inte låta bli att ta upp det, fast att jag inte hade en tanke på det innan! Och när jag gick hem igen kände jag att fan vad jag vill vara klar med utbildningen och vara ute och jobba! Men som sagt, känns det så så bör jag juh vara på rätt utbildning iaf!


    Snaily: Jobbigt med korven, skönt att det är bättre!


    Frullan: Grattis till katten, vart är det du ska iväg den 12?


    Nu ska jag fortsätta läsa i min trevligt *hrm* bok!

  • Lapinette

    Cicci - så tanten kom i allafall?! Jag trodde faktiskt du var gravid igen.

    Frullan - ja tänk om det var min bror som red högvakten. Han gjorde lumpen för typ 30 år sedan och ska åka in och se sin son idag på sin nya motorcykel (50-års kris).

    Vad skoj att vi blir så många på picnicken och speciellt att så många reser in.

    Ego - min mobil är avstängd sen igår. Har tagit ut simkortet, provat i annan mobil, provat stänga av och på. Insett att jag fortfarande kan surfa men inte ringa eller få sms. Så jag ringde Telenor nu på morgonen och fick veta att den är avständ pga obetalda fakturor! Jösses, vad har hänt?! Rättare sagt, det har aldrig hänt tidigare och mina mobilfakturor är knappast på några hiskeliga belopp. Så jäkla typiskt att den ska stängas av när maken är bortrest och vår enda kontakt är via mobilen.

  • Lapinette

    Ahh... glömde kommentera.

    Stackars, stackars korven ... och snaily + make .

  • MSW
    Lapinette skrev 2010-04-29 09:25:24 följande:
    Cicci - så tanten kom i allafall?! Jag trodde faktiskt du var gravid igen. Frullan - ja tänk om det var min bror som red högvakten. Han gjorde lumpen för typ 30 år sedan och ska åka in och se sin son idag på sin nya motorcykel (50-års kris). Vad skoj att vi blir så många på picnicken och speciellt att så många reser in. Ego - min mobil är avstängd sen igår. Har tagit ut simkortet, provat i annan mobil, provat stänga av och på. Insett att jag fortfarande kan surfa men inte ringa eller få sms. Så jag ringde Telenor nu på morgonen och fick veta att den är avständ pga obetalda fakturor! Jösses, vad har hänt?! Rättare sagt, det har aldrig hänt tidigare och mina mobilfakturor är knappast på några hiskeliga belopp. Så jäkla typiskt att den ska stängas av när maken är bortrest och vår enda kontakt är via mobilen.
    Hur har dte hänt? Så besvärligt!
  • Lapinette

    MSW - slarv troligtvis! Sen undrar jag hur lätt och snabbt de stänger av telefonen ... de kan ju se att vi alltid under typ 6 år alltid har betalat fakturorna.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen