• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • muggles
    fru AM skrev 2010-04-28 22:22:54 följande:
    Snigeln: Detta med hjärtljuden har jag ju försökt avvisa SÅ många gånger redan. Att ingen lyssnar på mig!
    Samma här! Ingen lyssnar på mig heller
  • muggles

    Hej Stockholmsgänget: nu är jag nära, jag är i Bromma hos kund.


    Jag hade kopparspiral och fick varken mer el "smärtfullare" mens av det. Väldigt lätt (och gratis) att sätta in och ta ut.


    Jag får nog ta och boka in mig (jag har inte gjort det än Ore) låter det som. Det blir ju en MEGA-tråddejt, den måste man ju vara med på!

  • Lapinette

    mugglan - så klart du ska komma! och visst är det fint i Stockholm !

  • BrudSommar2006

    Vickan, lycka till på återbesöket med samarbetsvilligt troll! När jag skulle på återbesök med Iris så hade jag lyckats få henne att somna i vagnen, vilket i sig var en bedrift och hon sov aldrig länge åt gången. Sedan kom BM och ursäktade att hon var sen så jag fick sitta och vänta en stund. så Iris hann vakna och illvrålade som en besatt under gynstolsliggandet, vi kunde inte ens prata. Så det där med preventivmedelsdiskussion blev det inte mycket av för jag lyckades inte få tyst på henne utan hon slängde åt mig några broschyrer och bad mig återkomma vilket jag aldrig gjorde. Nu med Astrid har jag inte ens varit på återbesök.

  • Ore

    Lappis: Bra att det inte var brorsonen som blev avkastad


    Noterar att jag kanske inte skulle varit feg och valt minipiller ändå, spiral verkar vara rätt så smidigt. Men men, nu får det nog bli piller och hormoner fram tills ev. syskon till lillkillen...


    Jag har nog fått för mig att spiral är mer något man sätter in när man är hyfsat säker på att man inte vill ha några fler barn. Men så verkar ju inte vara fallet...


     

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hur kom det sig att människan lyckades ramla av en så trött häst???


    Har varit hos Koko på mycket trevligt fika och god lunch, tack Koko! Har äntligen fått träffa Televinken också och det var en mycket stilig herre och dessutom duktig på att ta napp vilket vi ju inte kan skryta med här precis. Så kul att få träffa FruLLan, Cicci och Liten med respektive små busfrön också.


    Ja vad ska man göra imorgon tro. Äh, vi är väl hemma bara, att titta på brasa sent på kvällen är ju inte aktuellt.

  • Lapinette

    BS - den stegrade sig. Någon stannade till framför och så blev det lätt kaos i ledet.

  • MSW

    Vilka är det egentligen som kommer den 12:e? Just nu lutar jag åt att jag och A åker upp på fredagen och bor hos svägerskan till lördag.. Fast jag är inte helt säker på att jag vågar åka tåg själv med A..

  • MSW

    Lappis
    Tinga
    Snaily
    Fru E
    Am?
    Bs?
    Ev Nenne
    Ore
    Ev jag
    Cicci
    Mugglan kanske med?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen