• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad mysigt, den lilla kaninen har en liten kanin i sängen!


    Här ska i alla fall drickas champagne! Eller förresten, helt säker kan jag inte vara, det beror på om jag får skjuts in eller måste ta bilen själv.

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-28 16:17:16 följande:
    vickan – ooh vi kommer matcha varandra! Fast jag dricker inte latte, vill du hänga med mig ändå?
    ABSOLUT!!!!!!!!!
  • viktualia

    nenne - jag hade gravidförsäkring hos Länsförsäkringar.. mest för att alla andra försäkringar är där... en piffig effekt var följande: jag lyckades ändra från gravid till barnförsäkring innan han ens hade fått personnummer. Det betydde att han inte hade hunnit med någon annan läkarundersökning än de på BB. Sådana där barnförsäkringar har en massa inskränkningar OM sjukdomar/åkommor är kända... men eftersom Trollet var typ 8 dagar så fanns det inte något sådant dokumenterat och alltså täcker försäkringen mer!

  • muggles

    Här i Götet är alla barn försäkrade genom kommunen (det blev så efter Backabranden -98) så man behöver eg ingen extra barnförsäkring. Jag hade ingen gravidförsäkring för jag tyckte inte de täckte så mkt - iaf de som är mer el mindre gratis verkar rätt kassa.


    Har ni sett att Arlanda också har stängt nu???

  • muggles

    Lappis: det betyder ngt helt annat när du skriver om "pump" än när Telis gör det

  • muggles

    Förresten skojade jag - EA kommer inte att kunna dricka champagne men det kommer jag.


    Jag har redan föreslagit för maken att vi ska boka in en middag efter ivf - antingen för att fira el för att dränka våra sorger.

  • viktualia
    muggles skrev 2010-04-28 17:04:49 följande:
    Här i Götet är alla barn försäkrade genom kommunen (det blev så efter Backabranden -98) så man behöver eg ingen extra barnförsäkring. Jag hade ingen gravidförsäkring för jag tyckte inte de täckte så mkt - iaf de som är mer el mindre gratis verkar rätt kassa. Har ni sett att Arlanda också har stängt nu???

    näe, var står det? inte på arlandas sajt vad jag kan se...

  • BrudSommar2006

    Muggles, var står det att Arlanda är stängt? Var hittar man överhuvudtaget bra information? Luftfartsverket verkar uselt.

  • muggles

    Sweet: låter jobbigt med dina funderingar (och dyrt med grönt kort!).

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen