• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • muggles

    Malmö Aviation verkar flyga som planerat så zon 2 verkar vara ok för att flyga ändå.

  • _koko_

    gravidförsäkring har jag inte haft någon av gångerna, men det är inte dumt att ha det eftersom man då är försäkrad för det som kan hända i samband med förlossningen samt att barnet är försäkrat från födseln (om man väljer en sån, de är inte gratis).
    Vi har båda barnen (och oss själva) försäkrade i Trygghansa.

    bubbel-picknick 12e juni är noterat, SJÄLVKLART kommer jag, speciellt när typ hela tråden verkar dyka upp!! Fantastiskt roligt!!!!! {#lang_emotions_cheers}

    Hoppas muggles kommer iväg i morgon bitti och att alla hemkommande resenärer får komma hem, jäkla envisa aska!!

    Och jag kan rapportera att fruLlans nya kisse är fullständigt übersöt!!! Förlåt att du inte fått svar på mmset ännu, hoppas du fortfarande tänker komma hit i morgon!

    Nu ska jag krypa i säng så jag orkar upp i morgon bitti och baka!
    Puss på er!


    älskar alla mina killar, stora, små och kissekatten!
  • MSW

    Försäkringar: Vi hade folksam under graviditeten (betalvarianten) och fick ut pengar både för att jag förlorade mycket blod och något mer! Sen nu har vi försäkrat honom (och oss) i trygghansa..


    Ujuj, är sugen på tråddejt alltså.. får ta en riktig funderare på det hela!

  • Tinga

    EA – nä, till mitt MasterCard har jag en liten dosa som jag stoppar in kortet I, och genom diverse kodtryckande hit och dit får jag fram en särskild kod just för det specifika internetköpet. Ska tydligen vara väldigt säkert , så därför använder jag hellre det kortet än mitt Visakort till internetköp.


    Oupsie – nä, jag har min vanliga vårdcentral till vanliga vårdärenden, och använde bara den privata för gynärenden.


    Mrs B – tycker att den bästa lösningen för alla vore att du fick ett jobb, så att du och maken kunde dela lite mer jämställt på vardagsbestyren. Trist att alltid vara den som måste ”offra sig”, pga pengar. Kram!


    Nenne – vi hann aldrig teckna någon gravidförsäkring, eftersom mitt blodtryck steg ”för tidigt”, men hade vi hunnit hade det blivit Länsförsäkringar, för med den scanning av marknaden jag gjorde kom jag fram till att den verkade bäst.


    Telis – hjälp, vad uselt av din gynekolog att inte ha koll på p-piller plus amning.


    Nu har jag bokat biljetter till champagnepicknicken i Stockholm. Tåget avgår kl. 6.28 på morgonen, så jag kommer ju att bli på pickalurven bara av att stiga upp så tidigt. Om någon skåning tänker boka samma tåg som jag så är tiderna som följer:


    Lund 6.28 – Stockholm 11.39


    Stockholm 18.21 – Lund 23.31


    Vilken jättetråddejt det verkar bli! Superkul!

  • viktualia

    Och ang tråddejten så har jag kastat in den i vår galna maj-juni-planeringen och hoppas att det löser sig...

  • fru AM

    Tinga: vad roligt att du kommer till Champagnepicknicken! Det är ju extra kul när ni som bor utanför Stockholm tar er "ända hit". Ska bli så skoj att träffa alla!


    Kl 12 kanske är en passande tid att börja då - så spiller vi ingen tid i onödan!


  • snaily

    Åååå vad kul med världens största tråddejt!!! Nu bara MÅSTE det bli fint väder också!


    Grattis till ny kisse Frullan, gud vad kul!


    Scrolla NU om ni inte tål äckliga bajshistorier...
    Korven har nåt gigantiskt knas med magen sedan han blev magsjuk för en vecka sen - måste blivit något galet med hans tarmflora för han bajsar fortfarande löst trots diet enligt skolboken, men vad värre är - han har såna grymma gaser! Jag har aldrig varit med om något liknande, kan inte fatta hur en sån liten hund kan släppa ur sig såna vidrigheter! Det är helt obeskrivligt både till mängd och lukt - som surströmming fast värre, och han släpper ut en dust ungefär var 3:e minut. Just som en stank börjat lägga sig så kommer en ny. {#lang_emotions_throwup} Igår kväll när vi gått och lagt oss var det som värst, maken kunde inte somna på grund av stanken och funderade allvarligt på att gå och sova i gästrummet. Och jag vaknade kl 3 på natten av massiva gasangrepp. (Och nej, vi kan inte stänga honom ute från sovrummet för han är en bortskämd liten korv )


    I morgon ska vi dessutom börja en hundkurs, vilket kommer innebära att vi proppar Korven full med massa onyttiga belöningsgodisar, gissar att magen blir ännu värre (om möjligt!) efter det.


    Hå hååå, vet inte om man ska skratta eller gråta...

  • fru AM

    Snaily: jobbigt värre för "Bajskorven"! Och för er! Tror du han skulle må bra av lite nyttiga bakterier i form av Acidofilus, A-fil, eller liknande yoghurt? Eller man kanske inte kan göra så med hundar?

  • fru AM

    Lappis: inför din NYC-resa måste jag bara tipsa om två fina affärer - den ena med vintagekläder, fast omgjorda, omsydda, uppdaterade: http://nymag.com/listings/stores/what_comes_around_goes_around01/


    och den andra med SÅ fina barnkläder - om du t ex ska köpa ngn present till något barn eller så - eller bara för att titta (jag gick runt där jättelänge fast jag då "bara" hade en son som var för stor att köpa kläder till, dessutom var jag singel och hade inga förhoppningar om att få något till barn): http://www.buandtheduck.com/info.html


     


    ÅH jag vill också åka till New York!!!!!!!! Men det får bli om fem år eller så när barnen är stora nog att lämna hemma med lämplig barnvakt.

  • snaily

    AM
    Egentligen ska man vara lite försiktig med mjölkprodukter när de är dåliga i magen, men jag har redan gett honom Philura-fil i ren desperation. Är han inte bättre imorgon får jag nog ta fram receptblocket...
    Han mår dock bra och störs nog inte nämnvärt av alla gaser, värre för oss och mina stackars jobbarkompisar!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen