• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    Vi får se, den är långt ifrån perfekt men som sagt vi kommer nog att hinna peta i den många gånger innan den lämnas upp till nämnden för beslut.

  • Tinga

    Guten morgen! Blev faktiskt sovmorgon ända till kl. 7 imorse. Var på middag hos en kompis igår kväll, så det blev lite senare än vanligt. Inte så dumt att bli bjuden på lyxpaella och marängsviss en vanlig torsdag. Dessutom fick vi se hans fina nyreonverade kök och badrum, som jag har hört massor om under tiden de fixades, så det var kul att se slutresultatet nu. Och Piff & Puff får säkert följa med dit igen, för de uppförde sig fint. (Han är en riktigt inrednings-, design- och ordningsgestapo, så det var inte givet att det skulle funka bra med Piff & Puff. )

    Vad kul att vi blir så många på tråddejten i Stockholm!

  • Lapinette

    Tinga - härligt att bli bortbjuden så där mitt i veckan. Jag har försökt att styra upp till sådana middagar då vi är uppbokade varje lördag fram till midsommar men mina vänner verkar inte lika sugna på det.

    Sitter nu och messar med maken och det verkar bli 3 middagar i nästa vecka. Känner mig redan trött och sliten! Tycker inte om när allt kommer på en gång. Jag vill hinna träna och ha lite lugnt också.

  • Lapinette

    Fast å andra sidan veckorna efter är vi inte hemma, London + New York, så det är svårt att hitta datum.

  • Fru E

    Är här jag med men hade hellre legat i sängen ett par timmar till gäsp!


    Vem fixar fint väder till den 12 juni

  • Lapinette

    I Stockholm tittar solen fram och jag har sitter här och försöker jobba med min vän youtube i bakgrunden och 80-tals nostalgi.

  • Ore

    Här är det inte regn, men inte heller sol. Molnigt, men inte så grått...


    Nä, vilken dålig fredagsstämning.


    Väderprat....?

  • fru AM

    Kvällens valborgsmiddag inställd pga sjukt barn hos värdfamliljen Vad trist det blev! De är så trevliga och nu måste vi vänta hela två veckor på att ses igen.

  • Lapinette

    Börjar vi bli kärringar ... pratar om vädret!?! Fick precis från min vän som bor i Florens, han ska försöka komma till min fest . Åhhh... vill tanza, tanza med honom (fd svensk mästare i latin) ... fast jag har ju brorsan oxå (fem famidig mästare i latin).

    Annars är jag på Wembley just nu. Jag var faktiskt där på den här konserten. Det var magiskt ... ungefär som allsång på Skansen. Alla på Wembley stod upp under hela konserten inkl. mig och sjöng. Magiskt!
    ">

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen