• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • nennesjuttioåtta

    Undrar om vi ens kommer se en brasa? Nåja, tänkte lyssna på en manskör som skulle skråla vid rådhuset kl 17, alltid något. Pappa sjöng i manskör förut, stämning! Sen blir det flytt-sushi hos ett kompispar som flyttat in i sitt nybyggda hus, och sen ska vi pula hemma. Arbetsläger i helgen! 

  • Fru E

    *muttrar*
    vill med ha sol, här är det blygrått och ruskigt. Maken hävdar att ni stockholmare får regnet ikväll lagom till brasan

  • Fru E

    Jag har egentligen full arbetsdag men flexar de sista timmarna eftersom maken bara har halvdag. Så hinner jag fixa garneringen till tårtan, köra till tippen, handla blommor etc till fotograferingen till på tisdag

  • nennesjuttioåtta

    låter mysigt, Lappis! Förutom att maken inte är där då. 


    EA – här ska det regna först i morgon! Men det gör mig inget om det regnar, jag ska inte ligga i buskarna med någon dunk den här valborg.


    AM – trist att de blev sjuka! 

  • Fru E

    Nenne-bangar du ur på Valborg, illa
    Nä här blir det ingen dunk heller men trevligt att kunna sitta ute och grilla men det blir nog bra ändå.


    AM-du som är trådens spådam kan du se när tanten hittar hit
    Trist med magsjuka

  • MSW

    Godmorgon!


    Låter som trevliga valborgsfiranden på G, tråkigt AM med sjukdom!


    Här firars valborg med att det kommer några kompisar för att fira mig.. VI blev inte så många som jag hoppades, men några iaf... Har verkligt sett fram emot det, och varit jätte på, men idga känner jag mig bara trött och tråkig! Kan väl delvis förklaras med grått väder och förtillfället regn utanför fönstret, men jag hoppas hitta fredags/partystämningen under dagen!

  • Fru E

    MSW-har du bestämt dig om du följer med upp till Stockholm

  • MSW
    Fru E skrev 2010-04-30 10:36:37 följande:
    MSW-har du bestämt dig om du följer med upp till Stockholm
    Nä, det har jag inte riktigt gjort.. Velar fram och tillbaka, (jag har alltid svårt att bestämma mig för saker om ni undrar.. ) Men jag vill, fast jag kommer vara nervös som bara den, både för att jag ska hamna rätt och att träffa alla er!
  • Oupsie

    Helluuu, fredagsskål{#lang_emotions_cheers}!


    Lite trist väder idag, men å andra sidan kanske det lugnar ner siste april-firandet något... Vi ska på middag hos några kompisar ikväll. Ska bli trevligt .


    Å vad många som ska på tråddejten, det måste vara rekord . Vi vet fortfarande inte när vi ska åka, satt och kollade på biljetter igår. Fy vad dyra de är . Vet inte om det är askmolnet som ställt till det.

  • Tinga

    Här är det full arbetsdag, och jag har ett möte som varar tills kl. 16, så det finns ingen möjlighet att flexa ut. Fast jag har skoj här också, så det är helt ok.

    AM - vad trist att middagen belv inställd. Skönt iallafall att det inte är pga att någon i din familj blivit dålig.

    Lappis - det börjar ju ta sig med antalet gäster till din fest nu.

    På söndag ska vi ha födelsedagsbrunch för Piff & Puff. Mycket folk blir det; 16 vuxna och 4 barn. Måste handla någon mer födelsedagspresent till de små liven också; ska försöka få tag i några snygga jeans tänkte jag. I övrigt blir det en rejäl laddning med delar till BRIOs träjärnväg.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen