• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    Ni ser mig till vänster om scenen uppe på läktaren .

  • Lapinette

    Sorry, glömde skriva ordet mail från min kompis i Florens.

    Åhhh vad trist AM! Du är så välkommen ut till Mariefred. Jag sitter där mol alena med min mamma + sambo. Fast jag tycker det är jättmysigt så saknar jag maken något otroligt just nu. Tänk att för 8 år sedan satt jag där ute och då ringde maken mig för första gången och frågade om vi skulle ut och äta. Tyckte han var tossigt som ville gå ut på Valborg och sa att jag skulle ringa tillbaka när jag var inne i stan igen. Självfallet trodde han att jag bara ville bli av med honom men jag ringde och så hade vi vår första date ... 2 dagar senare kom min sicilanska pojkvän och vi stack till Grekland. Varför göra det lätt för sig?

  • Lapinette

    Jösses vad jag babblar och skriver som en kratta! Man kan ju tro att jag är full!!!!

  • nennesjuttioåtta

    *tanzing tanzing taning*


    Buenos días, chicas! Heute alle leute! Solen skiner och jag är full 


    av kärlek!

  • fru AM

    Minns inte ens vad jag gjorde valborg för 8 år sedan ... förmodligen var jag gräsänka hemma i stan med sonen medan exsambon åkte skidor i Åre. Eller så kanske vi var med. Men allt var på upphällningen så det var förmodligen ingen lyckad helg . Två månader senare var allt annorlunda och jag var nyförälskad i den som senare skulle bli min man.


  • nennesjuttioåtta

    jobbar alla halvdag idag?

  • Parnassia

    God morgon! GÖTT med fredag!! Ikväll blir det litet firande hos svärfar med lite brasa och kanske en grillad korv. Sedan blir det soffan med en förhoppningsvis sovande H. (De senaste två kvällarna har hon skrikit som om det gällde livet...) Idag ska vi försöka baka något och ta fram pelargonerna från källaren och se om de har överlevt vintern. Kram på er!

  • Lapinette

    nenne - jobbar egentligen till 15.00 men tänkte ta ut ett par timmar och sticka härifrån vid 13-tiden. Fast usch vilken dålig koncentration jag har idag . Jag är ju på olika konserter istället.

  • fru AM

    Lappis: kan du inte komma in till Vasaparken istället? Vi går nog dit precis som vi hade gjort tillsammans med våra valborgsvärdar.

  • Lapinette

    AM - så ni ska nästan hem till oss. Nej, jag tycker det är så mysigt ute på landet på Valborg även om det oftast är superkallt. Den enda fördelen med att stanna hemma är att jag då får träffa maken redan i natt ... men nej, jag ska åka ut till skogen och få frisk luft och sitta framför brasan.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen