• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Oupsie

    FruE , har ni bestämt er för mäklare nu? För ni hade väl träffat mer än en? Eller hur var det?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag vill se dig dansa! Antar att det inte blir en liten uppvisning med brorsan när vi tittar förbi vid 18??? Borde ha hängt mer med er när vi var yngre, dig och släktingen alltså, hon har bergis sett dig dansa massor. Orättvist.

  • Ore

    AM: Trist att planerna fick ställas in pga sjukdom...


    8 år sedan, hmm... Inga jättetydliga minnen, men jag bodde ju i Göteborg på den tiden, och vet att jag såg cortégen. Om jag sedan gjorde något mer vet jag inte, tror i så fall att jag flängde hem till barndomstrakterna för att vara med på någon tävling...


    Lappis: Det är väl bara trevligare ju fler duktiga dansare man har att välja på när man ska *tanza, tanza*. Kommer bli en kanonbra fest

  • BrudSommar2006

    AM, trist med inställt firande. Här ska vi väl vara hemma som vanligt antar jag, vi brukar äta middag hos mina föräldrar men de har åkt till Budapest. Väldigt olägligt. Makens föräldrar har inte kommit hem från Spanien än så inte kan vi åka ner till dem heller. Titta på brasa är inte aktuellt för kl 20 eller 21 när de tänder brasorna häromkring sover Iris redan.  De flesta av våra bekanta har något äldre barn så de ska ju iväg till brasorna såklart så inte läge att bjuda över några heller.

  • Oupsie

    AM, trist med inställd middag.


    Lappis, det låter mysigt att åka ut på landet.


    Tinga, trevligt att bli bjuden på middag mitt i veckan . Åh, Brio-järnväg. Aj löööööv deras järnväg. När jag var liten älskade jag att bygga järnvägar, men inte fick jag någon av mamma och pappa{#lang_emotions_cry}, stackars mig . Om vi får barn någon gång ska de få en sådan järnväg, i alla fall .

  • BrudSommar2006

    EA, det skulle ju regna idag så jag är förvånad att det är så fint väder just nu. Fast det kan ju komma framåt kvällen förstås, jag säger som Nenne, inte spelar det mig någon roll.

  • Fru E

    MSW-jag häckar ju på stationen sen kl 6 på morgonen så jag kan möta dig


    Oupsie-vi bestämde oss i tisdags och det blir hmmmmmm får man göra reklam här provar peter&landgren


    Tinga-brios järnväg köpte jag till brorsonen me like!

  • Fru E

    grannen har ute sitt hus nu och har visning på söndag så jag hoppas att vårt kan komma ut i mitten på nästa vecka och konkurera lite med deras intressenter eftersom vårat har lite fördelar kontra deras

  • Lapinette

    BS - tror inte sysslingen har varit på någon tävling (kommer inte ihåg det i allafall) men hon har däremot sett oss dansa (med min riktiga partner) på olika fester typ 30 år, bröllopet etc.

    Ore - tyvärr bor de flesta utomlands numera. När jag fyllde 30 var vi ett helt gäng men som sagt nu bor min partner i Dallas, några i SF och så en då som precis flyttat lite närmare, Florens, tidigare bodde han i Philadelphia.

  • BrudSommar2006

    Iris har en briojärnväg som hon fick i doppresent men hon visar noll intresse för den än så länge till makens besvikelse. Vi har ju köpt bilgarage till henne också, det fick hon i julklapp och var intressant i en kvart kanske. Lego är fortfarande kul ibland så maken får pyssla med något i alla fall! Annars lagar hon mat i sitt kök, pysslar med sina dockor och dockvagnar, ritar och degar med playdough.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen