• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • BrudSommar2006

    Lapinette, aha, då hoppas jag att det blir fint väder så att vi kan hålla till i Vasaparken då och slipper paraplyer. Ska ni också titta något eller är du upptagen med festfixandet? Inte för att jag tror att det blir jättemycket tittande för oss men det beror på planerna för resten av dagen.

  • Lapinette

    Telis - kommer jättegärna men kan du inte bjuda på din gurka då?! Jag har inte provat det receptet än.

  • viktualia
    Fru E skrev 2010-04-30 11:30:06 följande:
    Telis-okej då gör man hål rakt igenom filen då, som en tunnel. Får se om jag kan lyckas fixa det
    Jag brukar bara skära den längs med. Inget tunnelprojekt här inte! Snarare dikesskärning! fniss!

    - och det går ju att smaksätta med det mesta! Förutom ruccolavarianten (som jag också testat i nån form) har jag kört med


    hemgjord pesto tapernade svampstuvning mosad fetaost och oliver ädelost

    huuuu.. nu blir jag hungrig...

  • Lapinette

    BS - jag vill titta men i år springer inte min kollega som vi brukar titta efter. Det är supermysigt att gå omkring på stan utan några bilar. Och de senaste åren har det varit helt suveränt väder så jag hoppas på att det blir så i år också.

    Vad alla ska äta gott ikväll. Själv vet jag att det blir den första utegrillningen för min del. På landet grillas det jämnt och ständigt. Sen har mamma bakat sockerkaka och på landet blir den extra god och saftig. Tror det är ugnen som gör det.

  • Lapinette

    Röstar för fetaost och oliver men skulle nog även plocka in soltorkade tomater i smeten.

  • BrudSommar2006

    Telis, ja nu när jag sett den på bild så är jag mer vänligt inställd till den, den såg god ut faktiskt. Jag kommer gärna på besök, nu sitter jag med en sovande Astrid så jag kan inte kolla i kalendern just nu men gärna ett kl tio-besök som hos Koko, måndag till torsdag, vid ett måste jag åka för säkerhets skull så jag hinner hämta Iris.

  • Lapinette

    Vi kör enkelt och gamla recept imorgon då vi inte har mycket tid att dribbla med. Det blir kycklingen (som vi gör jämnt och ständigt) med ruccola, soltorkade tomater, oliver, honung och balsamico och sen funderar jag på att göra en potatisgratäng med chevre till det (brukar annars bara ha stekt eller ungsstekt potatis). Sen blir det som sagt var den där vitachokladmoussen med lime och digestivekex + jordgubbar.

  • MSW

    Nu ska jag gå hämta plutten! Sen ska jag försöka vila middag med honom och hoppas att partystämningen innfinner sig! Får se om jag hinner in mer här idag eller! Annars får ni ha en riktigt härlig valborg!


  • BrudSommar2006

    Lapinette, att gå på stan utan bilar låter ju mer lockande än att titta på en massa folk som springer för min del, jag som aldrig tidigare brytt mig om att åka in. Fast nu ska ju min bror springa men å andra sidan är Astrid liten. Jaja, vi har utverkat barnvakt i alla fall så att vi ska kunna åka in en sväng plus hinna prata lite med dig och sysslingen innan Astrids dåliga humör slår till. Om vi har ett jäkla flyt med Astrids humör kanske vi tom slipper hinna hem till Iris läggdags fast just i dagsläget ser det inte troligt ut... När släpper de på trafiken igen? Antar att någon bilfri kvällspromenad på stan inte är att tänka på?


    Jäklar vad alla är ambitiösa med middagsmaten! Ingen som ska tina lite micromat???

  • BrudSommar2006

    Telis och Lapinette, träffar er gärna och äter något men inte den där gurkan va. Den verkar urläbbig.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen