• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • BrudSommar2006

    Iris och maken är på Junibacken. Hon verkligen älskar stället och nu börjar hon uppskatta teatern mer och mer också. Gissar att hon just nu sitter och väntar på Pippi Långstrump som börjar tolv.

  • nennesjuttioåtta

    BS – min tanke också, här blir det hämtmat (sushi) men annars hade vi nog bara tänkt äta rester från igår – blomkålssoppa med bacon. Och ostmacka. Nu ska vi tydligen iaf åka och kolla både brasa och fyrverkeri, tyckte maken. Mysigt! 

  • BrudSommar2006

    Icas färdiga sockerkaka som man blandar med vatten någon??

  • Fru E

    Tradition att grilla på Valborg så det är ett måste men fläskfile är inte sååååå avancerat och tårtan gör jag mest för att det är roligt

  • Oupsie

    Ja, gud vilken god mat ni ska laga!, Och Fru E:s tårta låter supergod. Måste säga att jag tycker att det är riktigt skönt att vi är bortbjudna idag så vi slipper fundera ut middag .

  • BrudSommar2006

    Lapinette, oj, de har till och med en egen klädkollektion!


    Den 15:e juni är jag barvakt åt brorsans tjej för då ska han och sambon springa nåt parlopp. Hoppas maken håller sig hemma, har inte kollat.

  • muggles

    Nu har jag bokat in mig med tåget till Stockholm 12/6. Jag kommer fram kl 12:45 så jag joinar er var ni nu finns då!

  • viktualia

    vi ska äta sill och potatis innan vi går till elden/korvgrillningen... inte ett dugg avancerat...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen