• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • viktualia

    Godmorgon i tråden!


    Parnassia - känner tyvärr igen det där med illvrål.. men just nu sover Trollet....


    Kvällen - ska inte firas enligt mina konsters regler i rätt stad utan hemma i hålan. Det innebär traditionsenligt att vi går till makens föreningslokal, eldar lite skräp, grillar några korvar och knäcker några öl. Brukar cykla dit men Trollet kan ju inte åka cykel... så vi får gå.. blir nyttig långprommis....

  • Lapinette

    Brorsbarnet leker alltid med sitt Briotåg när vi är hos svärmor.

  • Lapinette

    BS - en riktig tjej! Själv älskade jag att leka med bilar men bäst av allt var att klättra i träd och bygga kojor i skogen.

  • Lapinette

    BS - har du inte sett din kompis på FB dansa? Satan i gatan vad han är bra!

  • Oupsie

    FruE, skönt att ni har bestämt er, det är ganska svårt sånt där tycker jag. Hoppas att ert hus kommer ut snart då så att ni kan få lite fördel av att grannens hus också är till salu.

  • Lapinette

    Hmmm... den där citronkladdkakan kanske man ska göra nästa helg när man har en chokladälskande kompis (BS syssling) på middag? Den här helgen måste det bli något snabbt så jag kör en vaniljmousse fast med jordgubbar (om jag hittar några fina) istället för hallon i repris.

  • BrudSommar2006

    Jäkla Oskar, nu flög han på Elsa igen, först händer ingenting på hur många dagar som helst, lagom så man hinner glömma allt och sedan helt plötsligt får han för sig något igen. Vet inte heller om han verligen flyger på eller om han vill leka och Elsa blir förbannad, det går ju inte att se. Det som går att se är i alla fall att det är han som startar det hela.

  • Fru E

    Tänkte prova Telis fläskfile med rucola idag


    Efterrätt blir en enklare tårta, nötbottnar, rabarber, vaniljkräm med baileys och sedan täckt med mjölkchokladmousse. Ska nog garnera med ett hav av små vita och gula blommor

  • BrudSommar2006

    Lapinette, du menar R och A? Jodå, visst har jag det, de är ju våra gamla danslärare. Hon brukar ha jättesnygga klänningar och till och med jag kan se att de dansar bra men jag tycker inte att allt det där sminket är till hennes fördel faktiskt, hon är mycket sötare utan!

  • Fru E

    Oupsie-ja inte helt lätt att välja mäklare med de vi valde har sålt mycket i vårt område och vi trivs jättebra med personen eftersom vi själva har haft henne på visningar som vi gått på

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen