• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    Whatever ... är ju knappast någon livskris.

  • viktualia
    Lapinette skrev 2010-04-29 22:22:07 följande:
    Nej, alla kommentarer som skrivits på min sida under eftermiddagen är fortfarande borta.
    Hm... jag kan läsa ett gäng kommentarer på din sida.... den senaste finns i dubbel version och las dig för 48 min sen..
  • viktualia

    Lappis - mycket! Men det verkar svajjigt värre, för funktionerna är inte som vanligt...


    Ego - fick just sms från maken som har ca 10 mil kvar... snaaart! dags att satsa mot sängen så kommer nog sällskapet inom 1,5 h!

  • Lapinette

    Vickan - själv sitter jag och chattar med maken. Jag får vänta till på lördag ! Usch, en vecka är alldeles för lång tid.

  • viktualia

    Lappis - håller helt med. Själv var jag nyss halvknäckt eftersom Trollet var så olycklig så länge.. men efter ett sms från maken och sedan unge herrn somnat i bärselen ska jag nog orka samla ihop mig igen... Skrik utan nån tydlig anledning är himla jobbigt...  Skulle dock inte gissa på nåt allvarligare än trötthet/småbarnsfrustration eller vad man nu ska kalla det... för han är inte otröstlig.. bara svårtröstlig...


    .... mot sängen var det ju!


    Godnattkramar till dig!! Och eventuella andra som råkar vara online!

  • Lapinette

    Go'natt Vickan och dröm sött!

  • Lapinette

    Godmorgon!

    Sover ni allihop??!!!

  • Ore

    Jag har både hunnit vakna, försöka få lillkillen att somna om (lyckades inte), ätit frukost, matat lillkillen med gröt, försökt få honom att somna igen (denna gången lyckades det) och så har jag slängt ihop en citronkladdkaka enligt Telis recept

  • Ore

    Lappis: Ville såklart inte alls öka på din ångest (kan tänka mig att den är ganska hög ändå). Men jag tror att du kommer ha en jättebra levnadsbeskrivning att lämna in, helt övertygad!


     

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen