• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    Fru E - det är jag som får skylla mig själv ... för jag försöker låta bli men det går omöjligt!

    Låter tufft med paprikorna. Själv så missade jag min röda paprika imorse .

  • Fru E

    Just nu är det roligt, som ett stort pussel men frustrerande när man inte kan flytta dem som man vill så att alla blir nöjda vilket man ALDRIG lyckas med ändå iofs.


    *fniss* jag har med svårt att hålla fingrarna borta när det ligger framme

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-28 10:05:16 följande:
    fuck preventivmedel *upp till kamp*, här ska inte knapras något nå mer iaf.   
    Samma här - finns ju absolut INGEN anledning för mig att ha p-medel nu känner jag. För gravid verkar jag ju inte bli trots prickad ÄL och skulle jag bli det så är det ju bara välkommet. Känns jättekonstigt att man kan skita i p-medel för alltid nu???
  • Lapinette

    mugglan - själv känner jag för att börja knapra igen för jag mådde så bra och int'bli ja gravid!

  • muggles

    Jag kollade precis tåg - billigaste biljetten kostar 1000 kr och kan inte återbetalas så då får det banne mig bli en trådträff. Bokar jag den och ni alla avbokar så blir jag gramse


    Då är jag framme på Sthlm C 12:45 och åker hem 18:10 - det borde väl räcka för en långbrunch/fika?


    Ore: funkar det för dig? Tåget avgår 09:42 från Götet om du vill kolla samma tåg - kunde vara roligt att ha sällskap!

  • muggles

    Jag skulle till Bromma imorgon men tydligen är Bromma avstängt just nu pga askmoln Så ev blir det inget kundmöte men måste trots det upp imorgon bitti kl 05 och kolla om det är öppet. Gah!

  • Fru E

    Tycker ni från gbg kan komma in till stockholm vid sjutiden ni med för att hålla oss andra lantisar sällskap om jag vågar boka dvs

  • Lapinette

    mugglan - va är Bromma avstängt! Shit, de får inte stänga Arlanda vill ha hem maken!

    Och visst blir det trådträff speciellt om det kommer folk från hela Sverige !

  • viktualia

    tjohoo


    Tillbaka efter lunchdate med en mammakompis här i hålan. Hajar ni att det finns ETT fik i den här staden där man kan dra med sig barnvagn, sitta i evigheter och dricka god latte. Jajaja.. det finns ju i alla fall ett.


    Annars dras jag med ett svårt problem. Mina glasögon har pajat.Jag har köpt nya via nätet och de kom med posten idag. Nu kan jag inte bestämma mig för om de duger eller om jag ska skicka tillbaka dem och gå till nån optiker på stan. Apsvårt!


     


    ... och lappis.. om du längtar efter maken kan du ju ana vad jag gör.... min kära man drog i måndags och kommer hem natten mot fredag... hittills har Trollet skött sig.. men allt blir enklare när man är två, åtminstone på kvällarna..... så NÄPP!! inte stänga av Arlanda!!

  • Lapinette

    Har inget troll men väl en söt leksakskanin som sover mellan oss i sängen (det är SANT!) och min make åkte i lördags morse kl 06.00 så jag har varit solokvist hela helgen. Tycker det är helt ok att vara själv i ett par dagar men en hel vecka känns jäkligt trist.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen