• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    Vickan - håller nog med där om att den var bättre (lusten) när jag åt piller för nu känns det (tycker maken) som om jag har mens jämnt!

  • Fru E

    När jag åt minipiller hade jag ingen mens alls SÅ skönt men å andra sidan knappt någon sexlust.....den ökade markant när jag slutade vilkt gjorde maken glad

  • Fru E

    Solen lockar så jag smiter på stan på lunchen


    Bon appetit eller hur det stavas!


     

  • fru AM

    Jag har ju haft problem med Hektors brist på intresse för mat på sistone. Igår hittade jag en bra sida som jag gärna vill tipsa om. (Tingas pojkar och t ex Skorpans har ju mattrixat av andra anledningar - det är jag mycket medveten om. Men för mig, mitt i Hektors utvecklingsrelaterade matvägran så tyckte jag artikeln hjälpte. Om inte annat så för mitt eget psyke)


    http://barndietisten.se/?p=52

  • Fru E

    Oj här var det lugnt, är alla ute i solen


    Jag sprang på en väninna som jag messat med imorse om att vi skulle luncha någon dag när jag satt hemma men hade inte en tanke på att vi även kunde luncha när jag sitter i staden där hon bor så fick kela liten S

  • Lapinette

    Jag är inte ute i solen men sitter och jobbar för fullt (ibland måste man göra sånt också ).

  • Fru E

    Lappis-jasså sitter själv och sliter med mina paprikor som inte passar till andra paprikor som jag vill, arghhhh

  • Lapinette

    Fru E - hur svårt kan det vara att matcha paprikor?! Usch, vi har en jättegod längd som ligger ute i köket. Tar miniskivor varje gång jag är där och fyller på mitt vattenglas. Den är så jäkla god ... kan de inte köpa äckligt fikabröd istället .

  • Fru E

    Lappis-hehe du är välkommen att försöka svårast är till tuff tuff paprikorna
    Ligger det fikabröd framme får de skylla sig själva


    Funderar på om jag ska boka en sjukgymnast tid för ryggen och knät eller om man lika gärna kan göra de vanliga övningarna hemma.....

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen