• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Ore

    Vickan: Har missat om någon nämnt det, men med minipiller har man ingen mens så länge man knaprar dem, om allt fungerar som det ska. Jag hade en hel del mellanblödningar i början, men inget efter första kartan.

  • Ore

    Lappis: Härligt att det börjar svara litet folk! Förstår inte att de inte kastar sig över svarandet, vem vill missa ditt underbara partaj?

  • Lapinette

    Ore - tänkte skriva förut men så fastnade jag på annat istället att "ta med dig de andra från Götet och kom upp"!

  • fru AM

    Ang minipiller: Det KAN bli så att man slipper ha mens men jag har som sagt knaprat minipiller i snart 13 år (med vissa avbrott) och haft mens hela tiden. 

  • Fru FruLLan

    Hejsan tjejer
    Äntligen lite tid att komma in. Men tyvvär inte att läsa ikapp. det får jag göra sen. Så varning för ett enormt EGO inlägg...
    Sorry!

    lappis: Men gud vad häftigt! Rida högvakten. Åh blir lite avis för de har ju så otroligt häftiga hästar. Hur kommer det sig att han ska rida där? Gör han lumpen, elelr hur går sånt där till.

    Hur går det med levnadsberättelsen förresten. jag gissar att den för adoptionen. Vilken process det verkar vara med en adoption. Shit.

    Tänkte svara på ett par frågor som kommit ...
    Hur det är emd mig.

    bara BRA!!! förutom att jag har mens och det tycker jag verkligen INTE om att ha! vilket piss! Men jag har iallafall haft tur. Skulle ju ha mens precis när vi kom till egypten. men jag fick recept på primolut-nor som funkade på mig, så mensen kom dagen efetr vi kom hem! Suveränt och inga biverkningar av det fick jag. kalas. Ska jag verkligen utnyttja igen om jag behöver.

    Snaily: Vad jag tyckte om Egypten.
    Ja....
    Vi hade en helt underbar semester. Visst kontrollfrreaket fruLlan fick ju verkligen testa sina gänser när det var ovisst med hemresa och snack om Aten och buss och grejer. Lite påfrestande, men allt gick ju br5a tillslut.
    Hotellet vi bodde på var skitbra, bra mat, bra personal, bra strand, bra poolomr¨åden. Ja allt var bra.
    Förutom....
    Att det helt enkelt var för STORT för familj fruLLan.

    Vi har hittills nä'r vi rest åkt till lite mer lugna, avskilda och exotiska ställen. Typ Zanzibar, seyschellerna, Tanzania och kenya osv. Och jag tror att såna ställen passar oss bättre.
    Här var det lite för mycket folk och för stort för vår smak. var skit bra att ha provat på och sett, men vi kommer kanske inte åka tillbaka direkt, utan nästa gång får det bli ett lite mindre ställe igen.
    men missförstå mig rätt, vi har uppskattat det verkligen, men kanske är det inte vår "grej"
    Och dykningen var UNDERBAR. hann tyvvär bara emd ett dyk men det var skiiiiit bra. Önskar att jag hade hunnit iallafall ett till. men men det får bli nästa gång. Så vi har haft en toppen semester. bara lite för kort...
    och har man en unge som borren vars absolut största intresse i livet är att gräva i sand... ja då är ett öken land med BARA sand mitt i prick. Spaden har gått varm kan man säga, tur att man kunde gräva i vattenbrynet och bygga sandslott.
    Roffe har vel försökt käka upp halva öknen

    Nu bara måste jag få berätta om min senaste KILLE (japp jag samlar på såna )
    ÄNTLIGEN har vi fått tag på en katt. Och inte bara EN katt utan precis den katt vi skulle ha.
    det var meningen.

    Såg en annons om en röd öliten kille kl 22,20 på kvällen och ringdedirekt. Vilket var tur. Hon fick stänga av telefonen på morgonen för så många ringde.
    Hämtade hem honom igår. Och han är så cooooool.
    han undersökte vårt hem en halvtimme sen började han leka. han är super trygg och totalt orädd! Har nosat på gammel katten och det funkar skitbra! Han brys sig inte mycket om den här lille parveln somfar runt.
    Och lillkissen är inte heller rädd för Borren och roffe som ju är som två tornados här hemma. Näe han är super bäst den här lille katten.
    jag är så GLAD:

    fast jag saknar gammelkatten som gått bort

    näe nu måste jag göra mig iordning för en dag på stan

    PUSS"!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    frullan – grattis till katten!!!! vad skönt! Och gött med semester också...

  • Lapinette

    Frullan - härligt med ny katt!! :- ) Och visst min brorson gör lumpen just nu. Dessutom hatar han visst hästar, blir biten och avslängd med jämna mellanrum. Ha, ha!!!

    Hur får man fatt på primolut-nor? Jag är rädd att jag kommer att ha värsta mensen när vi är i New York och sedan på semestern i sommar (hade inte räknat med att den skulle vara så jäkla punktlig som den varit nu under våren).

  • viktualia

    blivande fru L - jaa just jaaa... vi har ju en expert här!! tack för länk och tips!!

    Ore - det är det jag vet.. att jag har att välja mellan spiralvarianter och minipiller...

    Lappis - jag saknar också mina piller. Mådde prima, nästan ingen mens och sexlusten var det inget som helst fel på... snarare bättre sådan än när jag inte ätit piller... fniss

    Nenne - hmmm.. jag har ju inte direkt visat mig vara så särskilt preventiv av mig.. ehum... snacka om att det är olika!


    12 juni - vore asroligt, men jag återkommer när de lösa planerna fastnat på lämpliga eller olämpliga datum..

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen