• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Jösses, är du full snaily??!!! Har du gått och luktat på flaskorna?

  • Lapinette

    BS - inga dansande kaniner! Trist om brorsan blir magsjuk lagom till maraton. Visst handväskan får nog följa med på ett hörn ... men det är mycket som släpas ned till ostaffären så vem vet .. jag kanske glömmer eller helt enkelt inte orkar.

  • Lapinette

    Snigeln ... attans vad halt det blev på golvet nu ... glider omkring med mina stora fötter!!!!!!!! Tjohoooooooo... skridskoooooooor!

  • Lapinette

    Faktiskt inte så trött! men jag tror det beror på att jag fortfarande har någon slags lyckoendorfin kick. Vaknade nämligen kl 10.00 imorse (gick och lag mig vid 4-tiden) och kunde absolut inte somna om. Städat, pysslat men fick inte dammsuga för maken (som inte var lika pigg som mig) så jag gick tillslut ut i Vasaparken och lag mig i solen en stund ... tills maken vakna till liv och ville sällskapa.

    Festen blev lyckad och det verkar som alla tycker att det var supertrevligt, annorlunda, mycket gott osv ner i ostaffären. Vi började med att ta bubbel ute på den breda trottoaren. Där stod en flakmoppe med champagne och glas uppställt och sen fanns det lite bord och stolar. Solen låg på och det var supermysigt att stå där och se alla gäster anlända. Sen gick vi in för mat och vin och som sagt folk minglade runt väldigt bra tills det var dags att gå vidare hem till oss. Då hände det enda negativa på kvällen. Maken, min mamma och någar andra fastnade i hissen! Tur att även jag hade nycklar hem ... så alla gäster fick gå 6 trappor upp. Och gästerna i hissen (mestadels min familj) blev sittandes där i 30 minuter. Väl uppe hos oss blev det en massa drinkar och tillslut även dans. De flesta droppade av vid 01-tiden men en kompis (som var en överraskning för hon hade tackat nej och höll sedan det hela hemligt med min make) stannade kvar till 03-tiden. Hon bor i Antibes så vi träffas så sällan att det var mysigt att ha lite prattid för oss själva.

  • Lapinette

    Och tack BS för Polaren Roger!!! Han lär komma väl till användning.

  • Lapinette

    Och jag igen ...
    BS - Astrid verkar vara den mest snälla lilla tjej! Hon sa ju inte ett knyst utan såg bara så där härligt söt ut! Hoppas hon fortsatte med det även när ni hade kommit hem.

  • Lapinette

    Trist Porchez att du inte kan komma men skoj Hattis att du hoppar in istället!

  • Lapinette

    BS - jag kan visa dig klockan på lördag (don't worry ). Maken köpte nya till oss båda när vi var i NY. Och helt suveränt med lilla Astrid som var så tyst och snäll men stackars Iris.

    Fru E - vad härligt att ni fått huset sålt!

    pb - tumhållning för superembryot idag!!!

  • Lapinette

    Tror att det sista inlägget har hamnat lite fel?!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen