• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Mycket filtsnack som jag bara bläddrar förbi så där lite halvsnabbt! Och så ser jag att vi ska träffas kl 12.00 under the Mushroom på lördag. Det låter bra!

    Gällande mattips så kan man alltid halka ned på Hemköp /Åhléns som ligger på Drottninggatan inte alls långt ifrån Centralstation. De har mycket färdigmat som kan beställas över disk. Olika sallader, röror, kyckling, revben etc. 

    Själv sitter jag och funderar på vad jag ska baka till soctantens besök imorgon. Har printat en kladdkaka med tryffel, en limepaj, Telis citronkladdkaka och så Tingas rabarberpaj. Hmmm... svårt beslut! Kan man frysa in samtliga? För vi lär nog inte äta upp hela idag. 

    nenne - vad vuxet av henne att sticka hem! Som mugglan skrev så vet hon nog om problemet och hon verkar ha väldigt låg självkänsla som inte klarade av att du sa det till henne. Hon gjorde inte som mig ... försökte försvara sig??! 

  • Lapinette

    Ska vi mötas upp senare? När anländer övriga på Centralen?

  • Lapinette

    mugglan - jag ska ha ditt nummer (kollar ...japp, Muggles ligger kvar).

    nenne - så enligt henne är ni två övriga överflödiga? Har svårt att tänka mig att du klagar på allt!

  • Lapinette

    mugglan - härligt att miffot ska sluta! Det borde vi fira på lördag ... sorry, vi andra kan fira det, inte du!

  • Lapinette

    Och glömde kommentera förut .. HUUUUUUUUURRRRA till pb's embryo!

  • Lapinette

    mugglan - jag har fått in lite order men fått jobba hårt för dem men det som oroar mig är att en av mina bästsäljare som jag precis börjat sälja får jag bara "nej tack" från gamla kunder . Skitjobbigt!

  • Lapinette

    Kan man servera jordgubbar till citronkladdkakan? Den verkar så läglig att göra då jag tror att jag har alla ingredienser hemma (slipper hasta förbi affären med min träningsväska + laptop).

  • Lapinette

    mugglan - jag gör undersökningar som rullar årligen och denna har vi sålt sedan 1995 och är en av min bästsäljare. Jag går att alltid ut till tidigare kunder först och normalt sett så rullar det in en massa order men just nu får jag mest nej tack .

  • Lapinette

    Ja, jag tror jag testar den och ska försöka ta ut den efter 20 minuter.

  • Lapinette

    mugglan - har försökt att fråga varför man tackar nej men har ännu inte fått något svar. Tror inte att det är något större fel på produkten.

    Tack för tipset. Tänkte ju göra kakan idag så en natt i kylskåp funkar utmärkt!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen