• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • lanovia 08

    Nu är det dags för sista babysimet här. Just nu lutar det åt det sista överhuvudtaget. Verkar inte vara E´s grej det här. Och visar hon ingen ökad glädje denna gång jämfört med de andra gångerna så får det vara bra nu. Bättre att lägga energin på något annat mysigt.

  • Villemoa

    Blommis: Jag får kalla kårar utmed ryggraden när jag läser vad blompojken med kompis hittade på!! Hoppas verkligen de nu förstår hur farligt det är!

  • Sonja68

    Min helg suger: Fredag vid middagstid tappar jag en ölburk som "någon" oförsiktigt ställt längs ut på översta hyllkanten i kylen. Den tjongar rakt ner på tån bredvid stortån, på nageln, så det börjar blöda från nagelbandet och nageln blir genast blåsvart.


    Detta mitt upp i renoveringen. Maken skitsur för att jag inget orkar göra. Till natten värker och bultar det i hela foten och maken föreslår att jag tar hans tabletter mot smärta som han fick efter operation (Ipren hjälpte inte för mig). Jag läser på förpackeningen 1-2 st. Tar 2 för säkerhets skull. Somnar och vaknar tidigt, tidigt. Huvet snurrar nåt så inni h-vete, som om jag vore aspackad. Börjar kräkas. Kräks sedan oavbrutet och svettas och flåsar och allt bara snurrar. Hela dagen. Maken ännu surare för att jag återigen inte är till nån nytta och nu kunde jag inte ens ta hand om barnen, 3 st för flickorna hade en kompis som sovit över. Jag ringer i panik flickornas gudmor som är sjuksköterska. HOn kommer som en blixt och konstaterar att det är kraftiga morfintabletter jag tagit och att jag förmodligen inte tål morfin. Hon ringer sina läkarkompisar och rådfrågar. Tvingar mig att hinka i mig vatten, fastän allt kommer upp igen hela tiden. Inte förrän på kvällen slutar huvet snurra och jag får behålla vatten och kan äta några tuggor mat.


    Idag har jag haft en molande huvudvärk, som baksmälla ungefär och inte gjort många knop.


    Kan bara konstatera att knarkare lär jag inte bli... Fy så obehagligt allt var


    Nu ska jag gå och sova.

  • lanovia 08

    Sonja, vilken helg. Morfinförgiftning låter inte det minsta trevligt, tur att det gick bra. *kramar*

  • lanovia 08

    Blommis vad det idag som var eran testdag? Eller har jag rört till det?
    Håller alla tummar och tår och kramar om i känslornas berg och dalbana.

  • Ninnnis

    Vi har haft en härlig helg i stugan med grill, spel, vin, skratt och mys tillsammans med bästisen med sambo. Och vovven har badat och blivit bortskämd

    Nu ska jag snart åka och titta på flygplan

  • lanovia 08

    Babysim ja, absolut sista gången om hon inte visade att hon gillade det mer än tidigare..... ja ni vi kom inte ens i bassängen denna gång.
    Vi fattar egentligen inte vad som hände, om det är så att hon kände igen miljön och inte gillade den. Men maken skulle ta henne genom omklädningsrummet, hon var glad när jag skiljdes från dem och ända tills han ställde sig i duschen (hon satt då tryckt i babyskyddet med kläderna på alltså inte hon som skulle duscha). Då började hon gallskrika och skrek sedan tills vi var hemma igen. Tror aldrig vi hört henne skrika så förtvivlat mycket förut. Stackars lilla vän.
    Enligt babysimarrangören gillar alla barn vatten och att bada och när de är så här små kan man inte riktigt se vad de tycker om det utan hänger mest likgiltigt med oss på det vi hittar på. Pyttsan!!!! Man ser väl om ens barn gillar det man gör???
    Ialla fall nu kommer vi förmodligen vara världens sämsta föräldrar som slutar gå på babysim och inte lär våran bebis att dyka och simma.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...