• Ninnnis

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Så varmt som det var förra veckan kan jag hålla med om att man bör ta det så lugnt som möjligt. Min kropp säger till direkt i form av huvudvärk och allmän trötthet om jag inte tar det lugnt i värmen. Men nu har det faktiskt blivit lite svalare hos oss. Det är typ 24 grader, så nu känner jag att jag kan och vill röra lite på mig. Jag mår bättre både fysiskt och psykiskt om jag rör på mig.  

  • Ninnnis

    Nejmenvadsägerdu Andbeyond?! GRATTIS!!! I dubbel bemärkelse antar jag? Åh vad underbart att höra!

    *skyndar till träningen med lätta steg och glädje i hjärtat*

  • Ninnnis

    Stor kram, Fru Sy! Hoppas makens kramar och vila får dig piggare och gladare. Men detta med att (försöka) göra barn är en jäkla karusell, så det är inte ett dugg konstigt att man upplever en känslomässig bergochdalbana ibland. Kram igen!

    Lanovia, ha så trevligt i stugan! Vi var ju i trakten för ganska exakt ett år sedan  

    Villemoa, kul med spontantripp!

  • Ninnnis

    Återigen tog jag och vovven sovmorgon och långpromenad innan jag lämnade honom hos maken på väg till jobbet. Mysigt! I kväll ska vi på hundträning med djur (get, kanin och höns), det blir spännande. Det gick bra sist, men jag tror upplägget är lite svårare idag.

  • Ninnnis

    Träningspasset igår var SVETTIGT, men jag är nöjd med att jag pallrade mig iväg och genomförde det. Har bara lite träningsvärk idag

  • Ninnnis

    God morgon!

    Hundträningen igår gick jättebra! Maken var stolt över både mig och vovven, som ignorerade djuren och fokuserade på matte

    Idag är det regnigt men varmt och kvavt här hos oss. Jag har vaga planer på att inviga jobbets nya gym i eftermiddag, om det inte dyker upp något roligare

  • Ninnnis

     


    Daa skrev 2010-07-22 13:49:03 följande:
    Duktiga gullhunden! Och hans fina matte, förstås.  



    Gullhunden och matte har nu sovit lite på altanen till ljudet av husses motorsåg en bit bort Det blev alltså ingen invigning av gymmet idag... Nu sov jag dock ta mig samman och laga shepherds pie.

  • Ninnnis

    Men finaste, finaste Daa! Du är för sjutton gravid med tvillingar, du BEHÖVER vila! Jag tycker det är en utmärkt idé att passa på och vila när du är ledig och faktiskt KAN unna dig det. Det kommer nog en tid när du inte kan välja... Hoppas lasagnen och gräsklippningen hjälper lite, i kombination med skäggmannen. Kraaaaaaaaaam!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...