• Svar på tråden Tantvarning numero 9
  • Heloise

    Jättefin lägenhet cantaton, håller tummarna för er!


    Härligt med semester Solde, njut ordentligt, och duktiga missen som fick komma i panel! Svärmor har köpt en otroligt söt Birma som uppfödaren vill ställa ut. Min tjejer hatar utställning, även om de alltid går bra. Smulan har bara ett cert kvar, men äsch hon trivs bäst hemma i avrakad päls


     


    Jag hatar SJs hemsida, tacka fan för att ingen åker tåg om det ska ta 20 min att ladda en jävla tidtabell

  • Cantaton

    Heloise, tack


     


    Nä, inte kul att boka resor om det tar sådan tid! Vi fick igår tillbaka våra pengar från SAS, för en resa som avbokades för två månader sedan... Äntligen! De har jag direkt lagt in på kontot "Köpa lägenheten för".

  • Sonja68

    Frukost o joggintur avverkad. Ska slänga mig i soffan och kolla en superbra film "Офицеры" och njuta av sista dagen i frihet.

  • Cantaton

    Härligt och hurtigt!


    Sonja68 skrev 2010-08-08 11:11:19 följande:
    Frukost o joggintur avverkad. Ska slänga mig i soffan och kolla en superbra film "Офице ;ры" och njuta av sista dagen i frihet.
  • dfk

    Sonja, ser att joggingrundorna håller i sig, bra kämpat!

  • Sonja68
    dfk skrev 2010-08-08 21:26:37 följande:
    Sonja, ser att joggingrundorna håller i sig, bra kämpat!
    Jo, men fr o m imorgon är det nog slut med det. Börjar jobba och då hinner jag inte jogga på morronen. På kvällen känns det lite motigt och olustigt.

     

  • Sonja68

    Har varit olustig hela dagen. T:s kompis från barnkören och barndansgruppen, en glad o go tjej på 8 år omkom i en bilolycka igår, en bit nedanför vårt hus, på E4:an. Hon och mamman frontralkrockade med en turistbuss. Av någon anledning kom de över på fel sida, bussen kunde inget göra. Mamman är skadad men flickan omkom


    Har kramat extra mycket på mina underbara flickor idag...

  • Cantaton

    Åh, jag läste om det i tidningen! Kära lilla hjärtat. Hur mår dina flickor efter det inträffade?


    Sonja68 skrev 2010-08-08 21:51:11 följande:
    Har varit olustig hela dagen. T:s kompis från barnkören och barndansgruppen, en glad o go tjej på 8 år omkom i en bilolycka igår, en bit nedanför vårt hus, på E4:an. Hon och mamman frontralkrockade med en turistbuss. Av någon anledning kom de över på fel sida, bussen kunde inget göra. Mamman är skadad men flickan omkom Har kramat extra mycket på mina underbara flickor idag...
  • Sonja68
    Cantaton skrev 2010-08-08 22:48:48 följande:
    Åh, jag läste om det i tidningen! Kära lilla hjärtat. Hur mår dina flickor efter det inträffade?
    Lilla K förstod nog inte riktigt vad som hänt, men T blev förkrossad och grät en rejäl stund. Men sen så började hon leka med lillasyster och liksom tog en paus från det hela. Hon var nu inte bästis-bästis med flickan, men de var kompisar i kören och på dansen, så det är klart det är svårt att förstå att kompisen inte dyker upp till hösten.

    Mina tankar går hela tiden till föräldrarna och storebrorsan. Särskilt mamman då som körde bilen. Hur går man vidare???

  • Villemoa

    Nä fyy, det går liksom inte att föreställa sig hur man går vidare efter något sånt. En riktig mardröm!


    Sonja68 skrev 2010-08-08 22:56:11 följande:
    Lilla K förstod nog inte riktigt vad som hänt, men T blev förkrossad och grät en rejäl stund. Men sen så började hon leka med lillasyster och liksom tog en paus från det hela. Hon var nu inte bästis-bästis med flickan, men de var kompisar i kören och på dansen, så det är klart det är svårt att förstå att kompisen inte dyker upp till hösten. Mina tankar går hela tiden till föräldrarna och storebrorsan. Särskilt mamman då som körde bilen. Hur går man vidare???
Svar på tråden Tantvarning numero 9