• Piggelin1

    Livets toppar och dalar

    Det gjorde hon - jag fick svar direkt! Superspännande detta!

  • Piggelin1

    Massor att läsa ikapp, även om jag läst lite på jobbet idag, jag återkommer...


    Men en jättekram till Tinga så länge, förstår gnm att läsa här på sista sidan att ni har det kämpigt/jävligt.

  • Piggelin1

    Kommer ingenstans i mitt ikappläsande, annat som kommer emellan hela tiden! Blir lösryckt en sida här & där...


    Men PB, jag har ju träffat dig & jag tycker fortfarande att du är helt GRYM, om möjligt ännu mer än jag tyckte innan Erbjudandet om att hälsa på under min föräldraledighet finns i mitt bakhuvud & är absolut ngt jag hoppas kunna utnyttja!


    Ska göra ett försök nu & se hur långt jag kommer, fast jag borde sova...


    Kram här med, Nenne!


     

  • Piggelin1

    Men Ore - kolla upp den andra tjäntsen för tusan också! Du har ju inget att förlora & man kan alltid tacka nej & sen ta kontakt igen senare, om det skulle vara mer intressant då. Lika bra att hålla alla dörrar öppna, tycker jag!


    Lappis, tänkte på dig igår, trodde nämligen att det var då som beslutet skulle tas. Hoppas socdamen kan svara på mail imorgon så att ni slipper vänta en hel vecka beskedet! Fast vi vet ju redan vad det blir... Men ändå liksom!


    Nu MÅSTE jag sova, får läsa ikapp mer senare.

  • Piggelin1

    Hej hej, kan inte läsa alls i fm, min chef är på plats & sitter precis bakom mig med full koll på min skärm (men just nu är han på lunch, så jag passar på...).
    Är ju så himla nyfiken så jag kan dö, hur det går för Nenne, P & Pricken!! Av det jag kan se på de senaste tre sidorna så har ingen Pricken anlänt än & jag håller stenkoll på mobilen för att se om ev sms dyker upp...

    Var ju så nyfiken i morse så jag låg kvar i sängen & läste tråden i mobilen för att se om ngt mer hänt under natten. Jeesus vilken aktivitet det var - otroooligt! Allt time high på ett dygn??

    Lappis - grattis till positivt besked - UNDERBART!!!! Drick ordentligt med champagne, du & maken!!

    Sept, av andras kommentarer så förstår jag att det gick åt fanders även denna gång - usch & fyyy vad tråkigt & ledsamt. En lång, varm kram från mig 

  • Piggelin1

    EA - jag har tänkt ge mig på att sy en hissgardin hemma, köpte tyg häromveckan & ska få lite tips & råd av en kollega, så att det blir rätt. På affären där jag köpte MAIRO-tyget skulle de ha 1200 spänn   bara för själva jobbet & sen kommer ju mtrl-kostnaden till också - lite väl häftigt, speciellt som jag sytt en massa i min ungdom. Så då måste jag ju kunna fixa en hissgradin med lite assistans med, tycker jag!
    ...och stressa inte med gardiner - vi har ju bott i vårt hus i snart 1½ år & i fönstret där hissgardinen ska vara har det inte varit ngt alls på hela tiden. Så på min tidsskala har ni MASSOR med tid!

    Oupsie, jag är också nyfiken på hus (eller var det nybyggd lgh?)!

    Msw, grattis till hus!

  • Piggelin1

    Kängu, jag messade ju lite med nenne igår kväll, så jag hoppas jag finns med på hennes sms-lista när det är klart - lovar att vidarebefordra det så snart jag ser ngt i så fall - har ju ditt nr!

  • Piggelin1

    Nu måste jag också logga ut, måste åka till en leverantör - men håller stenkoll iaf på mobilen...

  • Piggelin1

    Snacka om att man är på tå vad som händer, kom ut fr min byrå f 10 min sen o sitter nu i bilen o kollar tråden via mobilen innan jag åker tillbaka t jobbet o jobbar vidare Usch hoppas verkligen att det går bra, nu är det måååånga timmar Nenne hållit på Vill att det ska vara klart nu, så många timmar, då hinner man bli jädrigt sliten.. Ok, dags att starta motorn o åka tillba ka t jobbet!

  • Piggelin1

    Jag ger upp ikappläsningsförsöken - det går ju inte att hänga med


    Sept, shit, hade du så lång förlossning - jag trodde att Vänner innehade rekordet med råge   För en kompis drog det igång en söndag & först onsdag morgon föddes deras pojke & det var rätt traumatiskt på slutet, så med barn numero två laddade hon som tusan & träffade Aurora-BM flera ggr. Bara det att från allra första känningen/värken tills att lillasyster föddes, så var det 1 timme &  14 minuter De hann aldrig fram till sjukhuset ens, utan hon är född i en ambulans! Men som kompisen sa, hellre monstervärkar i dryga timmen än flera dygns mardröm... Hoppas innerligt att Nenne inte lider alldeles fruktansvärt...


    PB, vilken grej med maken & polisanmälan, helt absurt!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar