• Piggelin1

    Livets toppar och dalar

     


    Parnassia skrev 2010-08-24 12:55:07 följande:
    Jag har minnen från en snöstorm, 17/11 1995. Jag gick i ettan på gymnaiset och tog mig med möda till skolan, vi skulle ha prov i teknologi. Men i dörren när vi väl kom fram möttes vi av rektorn som sa att skolan var stängd. Jag glömmer det aldrig. Sen fick vi gå hem, det tog en timma, ist för som vanligt ca 20 min. Är det någon som antecknar?

    PRECIS! 17 november-95 är ett speciellt datum som för alltid är fastetsat i minnnet, iaf här på västkusten! Var det i hela Sverige med då? Folk pratar fortfarande om att man kunde åka skidort på Avenyn osv. Fast nu i vintras var det väl nästan samma sak här ett par ggr, tror jag.

     passionsblomman skrev 2010-08-24 12:56:39 följande:


    Mugglan, mitt förslag var samam som Lunas, och jag improviserar också. För jag är inte ingenjör! (detta med ingenjör håller på att bli mitt egna lilla själv-interna skämt, som ingen annan tycker är ett dugg kul. Men både Piggelin och Tinga har bekräftat att det verkligen ÄR många ingenjörer här, inte bara min egen inbillning...)

    Inte bara du, PB - jag tycker det är kul & fnissar åt det jag med!

    Snartis - måste varit mer än två år sen du senast kikade in - coolt!

    Pirr var ju en långvägare när hon kikade in för ett tag sen (eller förresten, det har väl varit lite då & då senaste månaderna, sen hon tittade in igen) - men henne slår du med hästlängder, Snartis

  • Piggelin1

    Nenne - kajak! Har en kollega som körde kajak/kanotmarathon i Dalsland för några veckor sen, 55 km Kanske kan vara ngt?!

    Ore, förresten, det där du länkade till - GALNINGAR i mina ögon/öron! Göra sånt frivilligt?! Finns inte i universum! Men så är jag ju en slappis/soffpotatis också

    Mugglan, har massor av recept hemma, men inget i huvudet sådär rakt av, iaf inte  proportionerna

  • Piggelin1

    Frullan, superintressant läsning- känner igen både det ena & det andra i allt det du skriver & har varit med om. Känslor var inget man pratade om hemma heller, det är väl därför min mormor blev en så viktig länk/person i mitt liv redan i tonåren & förblev så fram till att hon gick bort i vintras, 97 år gammal.
    Har lite andra/fler tankar också, men tror jag inboxar dem vid ett senare tillfälle, hinner inte riktigt nu känner jag (plus att jag behöver samla tankarna lite) - herregud, vad gör jag här, jag ska ju slutremissa texter för fanken! Trycket går ju senare denna veckan för fasen!

  • Piggelin1

    Klockarbol - så du GJORDE det!!! Wow, hatten av för att du vågade!!!! Fasen vad kul det hade varit att se!!

  • Piggelin1

     


    passionsblomman skrev 2010-08-24 13:32:50 följande:
    Vaffan SPRINGER du för? idiot! Hela stan står still, ingen annan har ens kommit...Och ute på vägarna lämnade folk bilarna, sket i diket och frös som fan. TUR att man inte skulle föda barn i det där kaoset.

    Humor

  • Piggelin1

    Äsch, försvann hela min jobbmoral ism de fem veckornas semester eller? Eller har jag redan börjat ladda för att gå hem? Hopplös är bara förnamnet...

  • Piggelin1

    Hmmm, fick nu en bild i skallen nu på att rida i snö (fast då inte på en häst...) - bort med bilden, bort med bilden, bort med bilden 

  • Piggelin1

    Wow!! Här läser man på FB att Nenne är på G!!!! Wow ,wow, wow!!! Pricken är på G!!!


    Undras om hon läser sms, skickade precis ett till henne

Svar på tråden Livets toppar och dalar