• Piggelin1

    Livets toppar och dalar

    Ok, dags för kvällsdusch & sen hopp i säng! Men måste nog kolla in en sväng till innan jag somnar, för säkerhets skull!


    Tack goingar för att ni finns


     

  • Piggelin1

    Wow!!! Tack f sms Lappis!! Tänkte direkt logga in här, men fann mig o messade familjen Nenne först. Fy f-n vad jobbigt det lät o vilken bjässe Hur fick han plats??? Underbart att detär över, nu kan jag somna gott!

  • Piggelin1

    Bara ett snabbt inlägg från mig - har precis kollat in galleriet & även just läst mailet från Telis/Nennemannen. Tårarna rinnner, både för Nennes & Snorkis skull. Att liv & död kan vara så tätt sammankopplat


    Roligt med alla smyläsare som gett sig till känna de senaste dagarna!


    Mannen & Amanda plockade BJÖRNBÄR strax utanför tomten i eftermiddags, en hel skål, som vi åt med glass nu ikväll, men det finns även kvar tills imorgon. Björnbär är otroligt mkt barndom för mig - mamma brukade koka kräm på nyplockade björnbär, det var grymt, bästa krämen som fanns!


    Massa kramar till er alla! Ha en fin helg!

  • Piggelin1

    Åh, Nenne, vad gott att se dina gula nuna härinne! Fy fasen att det skulle behöva bli så jobbigt Tillväxtultraljud är uppenbarligen inte vad det låter som. Många många kramar till er alla tre! Mannen hälsar & grattar er så mkt han med!


    Inga samtal med BM här heller - då hade man fått be om det själv & det var det sista jag ville då tror jag... Synd nu, eftersom det spökar en del, men men... inte så mkt att göra åt. Får göra det bästa av det som det är nu istället. Minns att jag försökte berätta lite för min BM på BMG (MVC) sen efteråt, men hon var inte speciellt intresserad, så nu med facit i hand skulle jag nog varit  tydligare den gången.


    Kom på en grej nu - nu har vi 3 x 2 trådbebisar/-barn som har samma födelsedagar! Malte & Mindre, Amanda & Livia, & så nu Moa & Pricken Kul!

  • Piggelin1

    Parnassia, om ni har mkt björnbär, så är ju björnbärssylt en höjdare (också barndominne!) eller annars bara frysa in dem & köra varma björnbär med glass senare eller använda tex i en smulpaj. Yummie!

  • Piggelin1

    Vickan, när Amanda var 1½ månad var jag hos min tandläkare & av ngn anledning kom vi in på att jag fått så mkt handeksem sen jag fick barn, eftersom man tvättade händerna stup i kvarten pga blöjbyten & annat. Han tipsade om att skippa att tvätta händerna i tvål & vatten varenda gång & istället köra med (återfettande) handsprit istället - det funkade för mig! Ok, att det sved som tusan i sprickorna först, men sen blev det bättre. Kanske kan vara ngt - om du inte redan testat?

  • Piggelin1

    Vrålförkyld här annars, det kom bara pang bom helt oväntat inatt. Brukar vara snuvig, men vrålförkylningar brukar jag ofta slippa - blä Mannen & dottern fick åka själva till Liseberg i em för att sammanstråla med några kompisar, själv låg jag & sov på soffan efter urkass nattsömn. Men men, ska inte klaga en massa, jag hoppas det går över snabbt & jag behöver verkligen jobba imorgon. Får se om jag åker in eller försöker jobba lite hemifrån.


    Kramar till Nenne & co


    Tjing!

  • Piggelin1

    Vinter - neeej tack! Men så åker jag ju inte skidor heller


    Porchez, lite pinjenötter funkar kanon till rödbetorna & chevren också, liksom ruccola. Förutom olivolja, ringla över lite honung & klipp timjan över också - yummie! Har ätit det flera ggr i sommar, sååå himla gott!

  • Piggelin1

    Åhhhh, Nenne-vännen - underbart att höra från dig! Så efterlängtat!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar