• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Kanske ska försöka komma ihåg vad jag skulle kommentera...

    September, håller alla tummar jag kan för att det går bra på VUL!

    PB, en stor bamsekram till dig!

    Såg att det var några som undrade hur det går med huset. Vår bankman ringde idag och sa att det skulle upp ännu en nivå, så vi har fortfarande inte fått något besked. Han sa att det ingen hade opponerat sig hittils så han trodde att det skulle bli godkänt. Men jag vill inte ställa in mig för mycket på det, i fall det inte skulle gå igenom.

  • Oupsie

    Så här mycket fart brukar det inte vara här inne så här dags . Så spännande så spännande!!!

  • Oupsie

    Tinga, MSW och Nenne är inboxade . I fall du inte har något annat att tänka på Nenne .

  • Oupsie

    Nenne, ett stort lycka till! Hoppas att förlossningen blir så smidig som en förlossning kan bli. Ja, jisses vad ni har väntat!

  • Oupsie

    MSW, glömde ju att säga grattis i meddelandet. Så jag säger det här istället. Grattis! Kul med hus .

  • Oupsie

    Tinga, stor kram till dig också för ert kämpande!


    Cicci, fy vilket tråkigt mottagande på jobbet. Hoppas att du hittar något nytt och bättre!


    Lappis, åh, så nu är beslutet taget! Förstår att du tänker maila soc.tanten. Konstigt att det ska ta så lång tid för dem att meddela beslutet i vanliga fall.


    Sweet, en kram till dig också. Jobbigt att vantrivas på jobbet, och att det är svårt för dig att söka dig vidare innan ni fått green card.

  • Oupsie

    Sweet, en kram är väl det minsta man kan stå till tjänst med .


    PB, funderar också på om det är läge att ställa klockan .


    Tråden är snart uppe i 5000 inlägg, och har bara varit igång i en månad, och då har det ändå varit semestertider. Kanske blir en rekordtråd det här? Idag har det skrivits 48 sidor .

  • Oupsie

    Sitter och läser i den första tråden. Börjar att trilla in fler och fler trådisar där, men det är många som skrev där nu som är avregistrerade från BT.


    Vi började att fundera på bröllop där i krokakarna juli/augusti 2006 så jag vet att jag kikade in i tråden några gånger när jag var inne på BT och läste. Sen, när vi väl hade bestämt datum för bröllopet så läste jag även lite då och då under bröllopsplaneringen. Men det var inte aktuellt med barn för oss då och när vi väl hade gift oss så tog jag lite BT-paus. Fast sen kom jag tillbaka och roade mig med att läsa trådar om överlämning, fri bar, barnfritt, bordsplacering och annat som väkte starka känslor hos folk .


    Tror inte att jag har berättat i tråden varför jag började smygläsa här egentligen, bara för vissa in person tror jag. Min mens var sen och jag började tro att jag var gravid. Kom ihåg "när märker man"-tråden och hittade Nennes Barnkarusell-tråd. Efter tre veckor och lika många negativa gravtest så kom mensen, förstår fortfarande inte riktigt vad som hände . Hursomhelst så kunde jag inte sluta att läsa er tråd, och hålla tummarna för plus och bli ledsen över uteblivna sådana och glad när det lyckades . Tror att första gången jag skrev något i tråden var i Telis "livets stora och små frågor"-tråd. Så jag har inte varit en lika flitig smygläsare som många andra .


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar