• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Telis skrev 2010-09-02 22:26:08 följande:
    Vilken dag. Middagen för en massa folk gick bra och dom gick hem nöjda och förhoppningsvis lite lulliga. Och jag ska få gå på anställningsintervju. Men å andra sidan så har jag fortfarande ont i magen, jag måste gå till läkaren imorgon med Televinken som är sjuk och min pappa som dom opererade för cancer idag fick dom bara sy ihop igen för det gick inget att göra.  Nej, jag orkar inte skriva mer. Nu ska jag leta upp ett täcke och lägga mig under och förhoppningsvis är det en annan dag när jag vaknar. Gärna lördag.
    Men Telis, herregud . Fy vad jobbigt med din pappa! Stor kram!

    Hoppas att det går bra hos läkaren och ett stort lycka till på intervjun!

  • Oupsie
    Oms skrev 2010-09-02 22:29:55 följande:
    Oupsie - skickar massor av stryekkramar till dig!! hoppas att er väg tillbaka till varandra och lugn o ro inte är så krokig och att du får napp på ett jobb så fort du känner ro till att söka ett igen! förstår om du blev sne på företaget som anställde nyexade 24-åringen - jahade bivit skogstokig tror jag! låt itne det knäcka dig dock, du öär så mkt bättre än det och ska absolut INTE ta åt dig av detta! kram
    Tack Oms!

    Och tack alla andra som har skickat kramar!

    Jag hoppas att allt snart känns bättre, och allt är naturligtvis inte nattsvart, vi har bra stunder också. Som PB var inne på igår, när man bara inser hur j'kla fantastisk den andre är och hur glad man är för att man har varandra. Men ibland är det lite för mycket som känns kämpigt för att ska känna att man klarar av att hantera det själv.

    Vill passa på att be om ursäkt till Ore och AM och andra jobbsökare i tråden. Jag gav utryck för frustration och besvikelse och det var verkligen inte meningen att dra ner ert humör i jobbsökande på något sätt vilket mitt inlägg kanske gjorde. F'låt
  • Oupsie
    Tinga skrev 2010-09-02 23:00:30 följande:
    Oupsie - för min del var tyvärr foglossningen där för att stanna när den väl dykt upp. Men som tur var försvann den snabbt efter förlossningen, så jag slapp sådana utdragna problem som Vänner haft. Hoppas att sjukgymnastiken och bältet hjälper. Kram!Imorgon förmiddag får ni gärna hålla en tumme för oss, för då ska Piff & Puff till magdoktorn igen. Den senaste veckan har Piff faktiskt ätit en del soppa (helt slät alltså), men han har ätit den själv med sked, utan tjat och bråk. Och han äter, dvs sväljer, ostbågar igen, vilket han inte gjort sen årsskiftet. Vi tycker alltså att vi har en liiiiiiten positiv trend just nu, men i vi får väl se hur diskussionerna går imorgon. Dessutom är jag luttrad; efter två år med matproblem vet jag att det inte kommer att lösa sig hux flux, men som jag skrev häromdagen längtar jag som en tok efter framsteg, även om de bara är pyttesmå. (Och jag tycker faktiskt att vi förtjänat dem också. )
    Tinga, mmm, är lite rädd för det. Eller ganska mycket rädd för det om jag ska vara ärlig.

    Med 8 år så måste väl du vara den i tråden som varit gift längst?


    Alla tummar hålls. Ni har sannerligen förtjänat framsteg. Det du skriver låter ju positivt. Hoppas så att det fortsätter på det hållet!

  • Oupsie

    PB, jag tror att du kommer att klara dig utmärkt på egen hand i huset . Kul att sambon får komma på intervju! Önska honom lycka till!

    Kängu, trist att höra att din syster är sjuk. Hoppas att hon snart blir bättre!

    Klockarbol, skönt att det mesta börjar bli klart inför bröllopet!

    Ore, trist att du ska behöva känna dig som en medlare mellan din man och pappa, men det verkar ju gått snabbt över den här gången.

  • Oupsie

    Gosnosen, grattis till ett bra KUB .

    Snaily, fy vad äckligt med en massa fästingar, blä. Skönt att ingen bitit sig fast i alla fall!

    Fästingar har funnits så länge jag kan minnas, men så är jag i och för sig uppväxt i ett av dem mest fästingtäta områdena i landet där många blir sjuka av fästingbett. En av de värsta fästingarna som jag kommer ihåg hade bitit sig fast i ögonlocket gömd i ögonfransen! Huhuhuh, ryser bara jag tänker på det, men jag har aldrig blivit sjuk. Men läkarna verkar ha bra koll på hur de ska behandla borrelia nu, de flesta blir bra efter bara en omgång med pencillin, men när jag var yngre så var det många som blev riktigt sjuka och fick ligga länge på sjukhus.

    Lappis, trevlig resa! Kul med bröllop .

    Parnassia, men jisses vilka värdelösa argument .

    Muggles, vad skönt att du känner dig nöjd med psykologen! Och fortsätt kalla det psykopat om du vill, trodde att det var ett vedertaget begrepp i tråden . Angående jobb och graviditet, njae, det är klart att hade jag haft ett jobb så hade det varit en sak mindre att oroa sig för, naturligtvis, men det känns som ett underordnat problem för tillfället.

  • Oupsie
    muggles skrev 2010-09-02 10:21:27 följande:
    Oupsie: när man anställer folk så är min erfarenhet att man går väldigt mkt på magkänsla och om det "klickar" mellan den som söker och chefen. Man kan ha alla kvalifikationer och meriterna är helt rätt men om det inte klickar personlighetsmässigt så blir det oftast ingen anställning. Kan det vara så i ditt fall? Detta betyder ju inte att det är dig det är fel på, bara att du förmodligen ändå inte hade kunnat jobba ihop på ett bra sätt med den chefen, så det kanske var lika bra att du inte fick det där jobbet?
    Det kanske var lika bra att jag inte fick det där jobbet av flera olika anledningar, men att tänka att det är för att man inte klickar med chefen gör ju det än mer personligt . För då är det ju mig det faktiskt är fel på.
  • Oupsie

    Lappis, hur länge är det ni ska vara borta?

  • Oupsie

    Lappis, ok då får ni några dagar där i alla fall och inte bara helgen. Vad mysigt! Hoppas att väderprognosen är fel, det händer ju faktiskt ganska ofta att den är det .

  • Oupsie

    Tinga, åh vad bra det låter! Ingen knapp och uppåt på vågen, hoppas så att det fortsätter i samma riktning! Fira ordentligt i helgen .


    Har nog glömt att kommentera alla söta barn i galleriet, gud vad de växer!


    Koko, välkommen hem


    Vickan, trist att komma ihop sig med sin pappa. Ska ni ha barnvälsignelse i "din" kyrka?


    Fru E, typiskt med uppkörningen . Men om allt annat gick bra så kommer du att klara det galant nästa gång!

Svar på tråden Livets toppar och dalar