Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Jag fattade inte ett ord av den där länken så jag gav upp.


    Annars undrar jag mest var Nenne är??

  • BrudSommar2006

    Telis, det där hände oss också, tog flera dagar och enorma mängder katrinplommonpuré att komma till rätta med, stackarn. Har läst att åttamånadersburkarna börjar ha mer fibrer i sig och då ska det inte hända så lätt utan börjar finnas risk för tvärtom istället.


    Angående Mrs Bs graviditet så kam jag intyga att hon var väldigt positiv mitt i eländet och klagade väldigt lite!

  • BrudSommar2006

    När vi vaknade imorse hade vi inget bredband och det har tagit tills ikväll innan maken löst problemet genom att åka och byta modem och jag har först nu kunnat titta in här och läsa ikapp. Det har varit en dyster dag för mig! Det har varit blandad kompott här inne också såg jag.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, vilket fint namn, tycker mycket om det. Stor kram till er och jag är så glad att du orkat hitta tillbaka till oss.

  • BrudSommar2006

    September, vi får tjata lite på tiden nu så den skyndar sig!


    Nenne, jäklar vilken mage, haha!!


    Jag har aldrig druckit en kopp kaffe i mitt liv, smakar ju så sabla illa, och här har det blivit två tjejer. Fast vi har ju visserligen prickat ÄL eftersom vi var tvugna att köra med stickor båda gångerna. Eller ja, tvugna och tvugna.

  • BrudSommar2006

    Äsch, när jag skrev dyster så menade jag för att jag fått klara mig utan er en hel dag!


    Fast jag kanske kan få klaga lite då om ni insisterar, Iris har kissat på golvet tre gånger och bajsat i trosorna två gånger idag, Astrid har bajsat i badbaljan, plus att jag blev tvungen att rusa ut till lekplatsen och säga åt ett par tonårstjejer som snurrade upp barnens gungor att de fick snurra ner dem igen. Småpotatis i sammanhanget jag vet, men i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Telis, fredag blir jättebra för min del, jag har kollat att inte maken och Iris behöver bilen så då har jag ingen tidsstress, det är ju inget dagis på fredagar. Fast jag skäms alltid för att vara besvärlig när det gäller mat eftersom jag inte äter kött så jag undrar om jag ska ta med mig något kanske? Hm, undrar om Astrid är stadig nog för att sitta i vår sack'n'seat eller vad nu vår heter, ska rota fram den imorgon. Vi köpte den till Iris men den visade sig vara helt oanvändbar för den gick inte runt magen på henne. Risken finns ju att det blir samma nu, tror de bara funkar på smala bebisar!


    Astrid blev hård i magen i juli då vi precis börjat med frukost, lunch och middag men nu verkar lilla magen må bättre, fast det törs man väl knappt säga.

  • BrudSommar2006

    Men nu ser jag att Cicci skrev inte fredag? Just fredagar är bra dagar för mig annars för maken har Iris och det är ingen dagishämtning.


    September, jag fattar bara inte hur de kan tillverka en sticka som visar så jäkla exakt? Hur länge har de funnits? Hade jag vetat om dem när jag var gravid hade jag blivit ruinerad.

  • BrudSommar2006

    Ja, te dricker jag ju någon kopp om dagen men det är ju skillnad på det och att dricka många koppar kaffe om dagen antar jag.

Svar på tråden Livets toppar och dalar