Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Hej Snorkis, är du här nu, vilken tur att jag hann hem när nu du tittar förbi! Fast jag är dåligt uppdaterad på vad som skrivits här så jag måste börja läsa ikapp nu.


    Missbedömde storleken på den ruggigt fula tavlan min pappa ropat in som jag var tvungen att hämta nu i hällregnet men jag hoppas att den överlevde transporten. Nu gäller det bara att den också överlever en vecka här i vårt hus innan han kan hämta den.

  • BrudSommar2006

    Börjar skriva lite vartefter.


    Cicci, grattade jag Skorpan på namnsdagen redan i förmiddags eller inte tro. Grattis, grattis till lilla gumman i alla fall!


    Snigeln, det var ett svårt beslut med att byta eller inte. För mig låter 12 mil så fasligt långt så jag hade nog stått ut med den andra men för er i obygden kanske det känns som nästgårds? De ska ju bara mäta magen, kolla blodtryck, blodvärde och höra hjärtljud så det känns som att man borde kunna stå ut, det var ungefär så det var för mig första gången. Fast får man problem av något slag och måste springa där ofta så kanske det inte är så kul? Jag hade chansat i alla fall tror jag.

  • BrudSommar2006

    Kängu, ta dig till en skoaffär och få foten mätt och så lägg 1,5 - 2 cm på det så kommer ju skon räcka i vinter även om han växer lite. Storleken varierar ju alltid lite så man får ju alltid be dem mäta en sko innan man köper den.


    Cicci, vad bra att du tagit dig för att söka annat jobb redan! Du är effektiv du, själv går jag och drar på allt.

  • BrudSommar2006

    Snartis, Iris har storlek 122 i tröjor och hade i alla fall 116 i byxor innan sommaren, måste kolla om det gäller fortfarande innan jag köper något nu inför hösten. Hon har haft 3/4 byxor i 122 nu över sommaren men vet inte hur det är med längd på långbyxor. Hoppas i alla fall inte att hon blir över 190 som de tippat för er del! Fast vi ser ju tiden an nu hur det blir med att eventuellt ge henne hormoner.

  • BrudSommar2006

    Hm, jag tycker att allt tar slut i overall + vintersko-väg här i förorten, det går inte att hitta sedan när man behöver det, så jag köper nu. Igår tog vi sista paret gummistövlar i storlek 30 till Iris men vi skulle behöva ett par till så jag vet inte var vi ska leta nu. Hoppas de får in mer någonstans snart.

  • BrudSommar2006

    Vickan, affärer är jag usel på tyvärr så inga råd härifrån.

  • BrudSommar2006

    Iris har somnat i sin saccosäck utan sovblöja nu så nu kissar hon väl i säcken igen för hon har precis satt i sig en flaska vatten, suck. Det går verkligen upp och ner med hennes kisseri, men, men.


    Grävde fram regnskyddet till Teutonian idag, har inte använt det förut och jag begrep mig inte på det alls, alltså jag fattade ingenting. Jag fick gå ut i garaget hämta det till Iris vagn.


    Det ser ut som om Astrid kanske håller på att bli en rumphasare precis som Hektor. Iris kröp ju inte förrän vid tio månader men däremot rullade hon dit hon ville innan dess. Astrid rullar ju inte alls, hon bara sitter.

  • BrudSommar2006

    Jag vill absolut inte verka okänslig genom att fråga så jag hoppas inte att det uppfattas så men får man vara med och välja plats på kyrkogården alltså? Vad fint i så fall.

  • BrudSommar2006

    Heja Nenne, friskt humör! Det är det som susen gör! Nenne, Nenne, Nenne!!!!! Stort lycka till och kör hårt nu!!! Aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Svar på tråden Livets toppar och dalar