Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Iris har varit hos tandläkaren. Som vi befarade har hon ett hål som måste lagas så nu måste vi tillbaka igen. Undrar just hur vi ska få henne att gå med på att laga ett håj, stackarn, men tandläkaren sade i alla fall att hon tänker försöka skrapa rent istället för att ta fram borren och så hoppas vi på det bästa...

  • BrudSommar2006

    PB, vilken fin matta och bra med gyntid.


    Cicci, med såna små söta magar som du får när du är gravid borde man väl kunna åka skidor fram tills bf? Är man skapt som jag är det slut i vecka fem, haha.


    Ja jäklar vad med inlägg, tror också att det måste vara rekord?


    Cicci, inte kan det vara Skorpan som smittat Astrid, det måste vara Iris.

  • BrudSommar2006

    Äsch, vilket skrik, får återkomma.

  • BrudSommar2006

    Snartis, vi har ingen eltandborste än men ska skaffa. Fast det är inga problem med tandborstningen utan hon är jättesnäll att borsta tänderna på.


    Har äntligen kommit mig för att ta bort mattan under bordet i vardagsrummet, nu ska den iväg till kemtvätten men jag undrar verkligen om den kommer att bli i användbart skick igen. Det är allt från chokladglass, ketchup, kattkräks och jag vet inte allt på den. Kan aldrig gå att få bort alla fläckar känns det som.


    Nu har vi bokat vår vecka i Sälen i mars, jag ser redan fram emot det! Det enda jag inte ser fram emot är de förbannade vångingssängarna som knäcker ryggen på en men, men, det får gå.

  • BrudSommar2006

    AM, vad spännande med jobbansökningen!


    Vilket trist regnväder det är idag, fast lika skönt att få vara inne i och för sig, är det någon gång man ska hålla sig inne så är det väl när allt är undanplockat och det är nystädat och det känns mysigt. Lite tända ljus skulle inte skada men jag orkar inte gå och ta fram nu, får ta tag i det vid tillfälle, nu är ju rätta tiden innan Astrid börjar ta sig runt och dra ner allt, vi plockade undan allt sånt när Iris var liten.


    Sitter och funderar på var vi ska sätta upp de sista tavlorna vi har liggandes, plus att det är lite kvar att göra i Astrids rum. Känner också presentstressen inför dopet vi ska på på lördag.

  • BrudSommar2006

    Gör som Lapinette och slänger inget annat än toapapper i toaletten. Nu kan jag ju inte ha tampong längre efter förlossningarna, så nu slipper jag det problemet!


    När jag gick på toaletten härom morgonen så blev det helt plötsligt stopp och vattnet började stiga och jag fick panik men det svämmade tack och lov aldrig över. Så jag blev tvungen att gå till maken och säga att det var stopp i toan. Ja men då visar det sig att han varit uppe på natten och torkat upp kattkräks med hushållspapper och slängt allt i toaletten, jäkla klantskalle. Hade jag gjort det hade jag fått höra hur korkad jag var.

  • BrudSommar2006

    God morgon förresten!


    Astrid håller på att vakna så jag får vara snabb här.


    FruLLan, för att ofta säga att du inte hinner läsa ikapp så är det imponerande att du alltid lyckas snappa upp det viktigaste i alla fall!


    Som alltid tar det emot men jag borde verkligen ta mig till centrum och titta på kläder åt Iris idag. Blir antagligen inte av idag heller.


    Välkommen hem idag Nenne!


    AM, jag håller tummarna för jobben även om du inte tror att du får dem!


    PB, fortfarande ingen tant?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, måste genast in och titta på bilderna!

  • BrudSommar2006

    Omsan förresten, hoppas att ni får bra hjälp nu.

  • BrudSommar2006

    Vad jag är avundsjuk på er lunch!


    Själv har jag försökt shoppa i centrum men det finns ju inget att handla. Galonisar och då speciellt de med fleecefoder är det extremt utplockat av redan. Hela semestern gick jag och tänkte att nu måste höstkläderna komma när som helst men i juli var det bara rea och skit att köpa i affärerna. Sedan var det dagis och städa och allt i början av augusti och nu är det redan slutsålt. Jag tycker att det är helt värdelöst. Ska man bara kunna handla en vecka i början av augusti och sedan är det kört?!

Svar på tråden Livets toppar och dalar