Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Jag blir så irriterad, helt plötsligt igår så lägger vårt bredband av och fungerade inte på hela kvällen igår.


    Rosor och klematis är det som gäller alltså. Fast vi har ett helt gäng klematis på baksidan, alla av den sorten som ska klippas ner varje år, och de hinner aldrig ta sig något vidare innan sommaren är slut igen.


    Vi körde med ersättning och sedan välling på tetra till Íris. Fast Astrid tar ju inte flaska så vi får se hur det går med vällingen för hennes del. Iris sov i alla fall inte bättre oavsett hur mycket man lyckades få i henne.

  • BrudSommar2006

    Telis, usch vad jobbigt med så tidiga morgnar, Astrid småsnuttar ju visserligen på nätterna men man slipper gå upp före halv sju i vart fall.


    Snigeln, skönt att höra att allt verkar bra.


    Jag blir alldeles nostalgisk när det pratas om att köpa vagn, jag har varit så förtjust i vår men snart är det färdiganvänt med den ju.


    Vi har varit på åttamånaderskontroll och det gick bra, fast hon fick prova typ fem olika leksaker innan Astrid bestämde sig för att följa föremålet med blicken upp mot taket, pust.

  • BrudSommar2006

    Hm, Astrid sover här på kudden i mitt knä eftersom förmiddagsluren blev avbruten. Om jag inte väcker henne snart får jag ingen lunch innan det är dags att hämta Iris.


    Var och fick tag på present till killen vars kalas Iris ska på i helgen, undrar hur många bilar han kommer att få...

  • BrudSommar2006

    Tillagade första maträtten från matkassen igår kväl och en hel del skärande och hackande blev det onekligen. Det stod en cirkatid på 20 minuter, skulle säga att det tog typ en halvtimme bara att hacka allt innan man kunde börja laga maten. Jaja, så gott var det längesedan vi åt en måndagkväll i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Koko, fast våra klematis dör helt, det börjar aldrig växa något på det som var året innan så på våra är det liksom inte valfritt beroende på hur lat man är! Annars skulle jag gladeligen strunta i det, men jag har förstått att det finns både sorter som börjar om och sorter man inte behöver klippa ned så om jag lyckas researcha tillräckligt så ska jag satsa på sådana som växer till sig med åren. Fast hellre skulle jag vilja ha en ros faktiskt, en som doftar riktigt gott.


    På Iris dagis tror jag de föredrar overaller.


    Nu dagishämtning så jag får återkomma.

  • BrudSommar2006

    Jag har också sett den amerikanska varianten av det där programmet tidigare och bestämde mig för att inte se den svenska igår. Jag antar att de har köpt in programmet som det är och inte får göra egna ändringar i konceptet.


    Usch, det tar en sån jäkla tid att laga de här nya, goda, hälsosamma middagarna vi kör med, att skala, skära och strimla tar hur lång tid som helst. Det står på varje recept att det ska ta runt 20 minuter att laga men för mig har det tagit en och en halv timme både igår och ikväll. Antar att man får ställa sig och skära allt kvällen innan sedan när man börjat jobba.

  • BrudSommar2006

    Oupsie, jag tror att det blir en tjej! Och be mig inte förklara varför jag tror det!


    PB, vad skulle vi göra med våra trädgårdar om vi inte hade dig här! Faktum är att jag inte vet hur jag klarade av någonting alls tidigare innan jag kunde slänga ut frågor här, tydligen klarade jag mig utan Mrs Google och allt, just nu känns det ju obegripligt.


    Vad det gäller overaller kör jag bara Reima ända sedan AM tipsade om dem, älskar dem.

  • BrudSommar2006

    Hej Lapinette, vad skönt ni verkar ha haft det. Har inget minne av att maken klappade på min mage och pussades något extra när jag var gravid, hmmm, nix, är säker på att det inte hände! Var det inte delvis för att ni båda kunde få jobb här som ni flyttade hit?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad sorgligt, och vad konstigt med bedrövad brud. Hur var det , har ni träffat henne tidigare, jag minns inte vad du skrivit? Varför får ingen i sällskapet dricka vin, det räcker väl att hon inte dricker? Eller är det just på bröllop man inte får dricka? Jag menar, har han tagit sitt sista glas vin för tid och evighet nu?

  • BrudSommar2006

    Jag känner mig också tveksam till att de tar hand om de där stackars tävlingsdeltagarna efteråt, de får nog bara ett samtal med någon i samband med att de åker ut. Fast man kan ju hoppas att jag har fel.

Svar på tråden Livets toppar och dalar