Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Jag har en känsla av att kvällens middagsmat kan bli ett riktigt bottennapp för mina smaklökar - matvetesallad med hasselnötter och citronette.

  • BrudSommar2006

    Oj vad alla försvann iväg tidigt idag. Lika bra det så får jag fortsätta jobba på här. Funderar på att vattna våra halvdöda krukväxter och hålla liv i dem lite till. Jag gillar egentligen att hålla på med mina växter men sedan barnen kom har jag fått dra ner och dra ner och jag orkar ändå inte med de få jag har kvar. Kanske om Astrid börjar kunna sitta och pyssla med något längre än tre minuter innan hon tappar tålamodet.


    Poängen med egenföretagare och annat är väl att både män och kvinnor kan få det att fungera om det är av nöden tvunget men att jag inte tycker att någon annan ska bestämma det. För egen del är det också amningen som styr, jag tycker inte att någon annan ska bestämma när jag drar ner på amningen och fasar ut den eller hur det fungerar med mina barn.

  • BrudSommar2006

    PB, nej jag tror att matvetet nog är OK, och de rostade hasselnötterna i det men dels tycker jag att grönsaker är godast tillagade och här ska sockerärtor och paprika och allt blandas i och ätas som det är och dels verkar citronette-dressingen man ska blanda ner i allt rätt läbbig. Massa citronsaft, rivet skal, olivolja och honung. Jag har redan blandat till den nu för att förbereda och det känns sådär. Samtidigt känns ju en del av poängen med de här färdiga recepten som att man faktiskt borde tillaga och prova allt så jag får väl ge det en chans.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, är din man bra på att handskas med djur? Hoppas att denna helgen blir lugn för din del, kan ju verkligen inte vara kul just nu för din del. Förstår också att det blir jobbigt att vara trött småbarnsmamma med ditt jobb.


    Vad det gäller föräldraledighet så är mitt enda inlägg i debatten att jag blir arg när någon annan ska tala om för mig vad som är bäst för mig och min familj. Sådant förmynderi blir jag fullständigt galen på. I övrigt sympatiserar jag med Porchez och Lapinette.


    Koko, äter barnen västerbottenpaj? Har inte fått i Iris det hittills, ingen paj alls faktiskt, inte ens äppelpaj med vaniljsås.

  • BrudSommar2006

    Pust, Astrid är jättegrinig idag och har i princip legat och småsnuttat hela dagen, bara då hon inte gnäller typ. Undrar vad som är fel och undrar hur natten blir.

  • BrudSommar2006

    Gäsp. Iris fick ont i sitt öra igen inatt så ingen av oss har sovit speciellt mycket från klockan tre i natt. Astrid sov oroligt och ville snutta hela tiden fram till midnatt så jag kan inte påstå att jag känner mig piggast i stan... Maken och Iris sover eftermiddag nu eftersom de var och simmade imorse, vi har nämligen fått veta att det inte är öroninflammationer hon drabbas av utan vaxproppar som trycker på och gör ont. Så nu ska vi försöka med revaxör, det känns lite mildare än att ta henne till farbror doktorn för spolning så vi hoppas på detta till att börja med om hon nu låter oss.

  • BrudSommar2006

    Porchez, gjorde den där tårtan i somras efter tips här i tråden, fast nu finns det väl inte jordgubbar och hallon längre, vad ska du ta istället, eller kör du djupfrysta?

  • BrudSommar2006

    Nej men ska Leijontornet lägga ner, fasa, det är det bästa stället jag någonsin varit på!!!


    Missade Nenne igår också, typiskt.

  • BrudSommar2006

    Vad är det den där restaurangen heter som ligger vid kajen nedanför Slussen, där vid Gamla Stan, är inte det också Melkers? Vi åt gott på uteserveringen där förra sommaren men servicen var urusel.


    Vet inte vad jag ska göra med Astrid numera, hon gör ju bara illa sig för hon ska ju prompt försöka ta sig upp på alla fyra hela tiden och står på näsan. Var bättre när hon satt still och var nöjd. Hon verkar ha tagit paus helt från rumphasandet i alla fall, ska jag vara ärlig kom det väl aldrig igång i någon större skala, men lyckas ändå flytta sig hit och dit lite lagom oplanerat eftersom hon vrider sig åt olika håll där hon sitter.


    Typ alltid när man måste gå på toa eller nåt så lyckas hon ramla och slå sig och börjar illvråla, jättestressigt känns det.

  • BrudSommar2006

    Vänner, mjölkstockning, usch!


    Snigeln, datorer kan jag inget om men jag ser också fram emot en ny nu i höst, min börjar bli väl långsam.

Svar på tråden Livets toppar och dalar