Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    PB, jag tyckte att båda tavlorna i ditt galleri var jättefina och precis i min smak. Jag börjar känna att din smak är min smak, jag gillar också marint och icke minimalistiskt. Bort med stilrent och fram för krusiduller säger jag!


    Fast Telis, jag fick inte den där länken att fungera ändå. Det händer ju ofta att BT-länken hamnar först så den har jag lärt mig radera vid behov men faktiskt så kom den inte upp före den här gången utan det blev error ändå.

  • BrudSommar2006

    September, mörka tankar där och jag förstår dem, har du läst på mycket om potentiella fel alltså? Är det några som är lätta att åtgärda? Hur var det, ni står i kö för utredning nu i alla fall? Jag skickar en kram så länge.

  • BrudSommar2006

    Morotssoppan blev för övrigt riktigt god och det gick inte att känna att det var apelsin i. Ingefärayoghurten som skulle vara till var dock oätlig, fast det tyckte inte maken iofs.

  • BrudSommar2006

    AM, Frejis verkar ha stängt sin profil men du kan fortfarande titta bakåt i newsfeeden och få upp henne. Annars kan jag iboxa dig senare, ska ut och handla en sväng nu innan Astrid däckar.


    Vad det gäller att skriva om saker på FB så skulle jag så klart aldrig skriva vad det gäller om saker här, bara att något hänt, för det kan ju finnas någon som kan hjälpa som inte sett rätt meddelande än.


    Två forum är inget för mig.


    Återkommer med ett par synpunkter till i frågan senare.

  • BrudSommar2006

    PB, har inboxat dig en försynt fråga.

  • BrudSommar2006
    muggles skrev 2010-09-15 16:16:47 följande:
    Jag tänkte också på det där med att vi ofta kommenterar saker på FB här men så länge man gör det någorlunda smart så att det inte kan härledas borde det inte vara ngn fara. Man får ju också tänka lite på vad man postar på sin wall på FB...
    Muggles, så tycker jag också men ska för säkerhets skull inte skriva nåt om nån eller nåt här mer.
  • BrudSommar2006

    Hattis, det är inte trevligt här längre. Hälften av alla inlägg handlar om att ni inte vill skriva här alls egentligen och vad som får eller inte får sägas. Hej då BT, välkommen resten av mitt liv säger jag.

  • BrudSommar2006

    Vickan, jag tänker inte enbart på det som skrivits precis nu utan på att det verkligen känns som att hälften av alla inlägg handlar om vad som kan och inte kan skrivas här och förslagen har varit allt från att vi inte ska nämna namnen på kända personer ifall att någon googlar på namnet och får upp den här tråden vilket kanske leder till oönskade smygläsare till graden av hur illa vi egentligen ska behandla nya beroende på hur länge de faktiskt smygläst innan.


    Ja men tänk om jag råkar prata om persilja och någon googlar på det då... Eller vänta, Elvis Presley! Nu kan hela världen som googlar på det hamna här och använda google translate och tänk hur många oönskade smygläsare vi får då.


    Frejis, jag önskar dig all lycka till och skönt att höra att du verkar vara vid hyfsat gott mod ändå.


    Telis, jo, jag högerklickade osv men det spelar ingen roll.


    Lappis, skönt att ni fått iväg papperen.

  • BrudSommar2006
    fru AM skrev 2010-09-15 20:07:24 följande:
    Hej Frejis - jag har inboxat dig. Usch vad trist det blev här nu med dessa diskussioner ... Jag själv har väl någongång valt att vara relativt oanonym i tråden - tänker väl som så att HUR intressant är det egentligen för en utomstående att lägga det vi skriver på minnet och "använda det emot oss" om de lyckas indentifiera oss bland alla tusen sidor vi presterat genom åren? Jag tänker att folk i gemen har väldigt mycket annat att tänka på. Det är många här som tänker annorlunda förstår jag. Det är ju ändå våra likheter som gör tråden intressant, tycker jag - vi är olika men ändå lika i egenskapen av att vi är kvinnor som snurrar i barnkarusellen. Stängt forum: jag skulle säkert vara där - men dynamiken som nytillströmningen av nya medlemmar innebär skulle utebli. Om forumet skulle varit stängt "från början" så skulle ju vi ju bara utgöras av ursprungskontellationen, ja hur många är det: 5-10 st?  Så här tänker jag. Men nu tar jag paus för kvällen i alla fall. God natt.  

    Väl talat.

  • BrudSommar2006

    Vickan, absolut, och jag skulle aldrig medvetet skriva något här som kan härledas till en viss person, däremot tycker jag att det är OK att skriva att nu har det hänt den och den något på FB och så får man gå in där och se efter själv vad det gäller men det ska jag sluta med.

Svar på tråden Livets toppar och dalar