Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Jag har gjort testet tidigare och blev lite förvånad faktiskt och igår var jag och röstade och röstade faktiskt inte på det testet sade åt mig!!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, måste du ändå upp tidigt på morgonen om du jobbat sent natten innan? Du skulle väl iväg och jobba vid tio igår kväll och ändå skrev du här tidigt i morse?

  • BrudSommar2006

    Jag tycker att det här med middagsmat är krångligt hur man än gör, nu har vi ju de här färdiga recepten och får hem allt att laga men jag får ju inte i Iris lökfyllda paprikor och matvetesallad med bönor så nu får jag i alla fall stå och laga annan mat till henne.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, usch, helt klart en dundernackdel med ditt jobb som man inte tänker på!


    Nu till dagis.

  • BrudSommar2006

    Jag har sparat getostreceptet, låter gott, fast har inget förrättsbehov just på stört tyvärr.


    Telis, håller tummarna på jobbfronten.


    AM, hoppas den där karln orsakar sin egen hjärtinfarkt snart med sitt elände.

  • BrudSommar2006

    Hej Cicci, haha, du ska alltid vara värst! Vad kul med raggarbröllop, vilken syn det måste varit! När jag gjorde det där partitestet så fick jag lika högt på Sverigedemokraterna, hur i helsike gick DET till då!!!


    Igår lärde sig Astrid klappa händerna, följdaktligen är vi lite upptagna med handklappning här nu!

  • BrudSommar2006

    Koko, Conny slår Iris med hästlängder. Höger och vänster, jösses.


    Mugglan, respekt! Jag har faktiskt också försökt googla och blivit påmind om varför man ska låta bli. Vi behöver en ny micro snarast för jag står inte ut med den gamla och då skulle jag vilja att någon sajt sade åt mig at jamen BS, titta här, tre stycken att välja mellan, så att jag kunde skicka maken att skaffa en av dem. Men nä, det bästa jag kan åstadkomma är, här BS, tretusen stycken att välja mellan, läs på nu. Tror det får bli en chansning, jag får skicka maken till närmsta affär och ta vad de har hemma, annars blir det nog aldrig någon.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, nu har du gjort det. Du har hittat det perfekta huset, ta nu och gå på visningen av Nyckelpigehuset, där kommer er lilla knodd springa runt och trivas!


    Telis, det värker av avund, jag vill ha det där huset. Jag vill, jag vill, jag vill.


    Snigeln, Försäkringskassans sajt funkar inte med Firefox, man kan titta men inte begära, kan det ha ställt tilldet på makens dator möjligen eller strulade det redan innan?

  • BrudSommar2006

    Iris har börjat svära den här veckan faktiskt, det måste komma från dagis, suck. Fast jag ska ändå säga till maken att vi verkligen måste vakta våra ord nu, tror inte vi svär så mycket ändå, men i alla fall.


    Mask, usch, varför ska det finnas.


    PB, hoppas så att det löser sig nu med de här tabletterna, trist bara att det ska bli så försenat.

  • BrudSommar2006

    Telis, hm, jag får alltid komma ihåg att inte gå in via Firefox för när man väl ska begära så går det inte på min dator.


    Tinga, du anar inte vilka otidigheter jag vrålat åt Iris när hon varit som värst, nu är hon mycket bättre men förra vintern minns jag speciellt.


    I eftermiddags fick de åka häst och vagn, det gillade hon. Det enda jag börjat fundera på är varför hon alltid måste vänta på sin tur till sist. Det är som att ledaren tycker att hon ska lära sig att vänta för hon är alltid längst fram och vill göra först men så får hon alltid stiga åt sidan och släppa förbi samtliga andra i gruppen. Kan man inte blanda lite liksom. Sefan går de andra hem vartefter de är klara och jag sitter kvar och väntar på stackars Iris som fått gå och vänta på att alla andra ska göra först. Jag tror inte att hon har kommit på själv att hon alltid får göra sist men Iris mamma har börjat notera det...

Svar på tråden Livets toppar och dalar