Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Halsböld, usch, finns det ingen hejd på allt elände man kan drabbas av från en vanlig förkylning.


    Cicci, hur har det gått med Victors krupp förresten? Och förstod jag rätt om ni brukar bo precis där Lapinette just var?


    Undrar hur det gått för AM ikväll.


    Telis, hur mår du?

  • BrudSommar2006

    God morgon!


    Mugglan, vad fint du skrev om dina tankar. Jag tycker absolut att man måste få skriva om det som tynger en här och få det förklarat utan att behöva ursäkta sig för alla andra som kan tänkas ha det värre, fast stackars Snorkis situation är ju ändå rätt extrem i och för sig. Saknar henne här.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jaså har finalen av SYTYCD varit nu, jag har just tittat på första utröstningen så jag ligger lite efter!


    Själva skulle vi ha velat resa lite mer och ha lite mer tid för varandra innan vi skaffade barn men framför allt jag vågade inte vänta längre med tanke på min ålder och att vi ändå träffades rätt sent i livet. Eller sent och sent, men det är ju inte läge för en barnaskara på tio direkt... Nu får vi istället vänta tills barnen blir äldre men förhoppningsvis hinner vi inte bli för gamla innan vi kan ut och resa bara vi igen!

  • BrudSommar2006

    Jag är förkyld och bara sitter här medan Astrid sover förmiddag, hon vaknar nog när som helst i och för sig, det finns ju ingen hejd på allt plockande, städande och fixande man kan ta sig för här men det bara går inte just idag.

  • BrudSommar2006

    Maken och jag är lite oense om vissa ordval. Jag använder tex ofta ordet påsfralla och han påstår att det inte är ett riktigt ord. Efter att ha googlat det kan det kanske stämma att han har rätt men vadå, alla fattar väl hur en liten Astrid som ser ut att ha ätit en hel påse frallor och sitter där som en pösmunk och är trind om kaggen ser ut, alltså är hon en påsfralla. Ska det behöva bli sånt gnäll om det. Själv utbrister han i en och annan svordom ibland när saker inte går som han vill, det måste väl vara värre att barnen snappar upp det. Tycker jag.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, du har ju träningen. Inte för att du måste sluta helt sedan men man får ju anpassa sig. Själv drömmer jag om spa, massager, fotbehandlingar, hårinpackningar och annat jag skulle vilja springa på hela dagarna, varje dag. Plus sitta på krogen med vänninorna på kvällarna. Fast vilka vänninor då förresten, alla är ju i samma sits som jag.

  • BrudSommar2006

    AM och Lapinette, vänta bara tills jag kommit ur amningshysterin och Astrid kan sova i egen säng så att maken också kan lägga henne på kvällen, då kommer jag!


    Lapinette, ha det så trevligt, är riktigt avundsjuk!


    Idag börjar Iris Mini-4H igen, hade varit så skönt att sätta henne framför tvn och få sitta i soffan själv, men, men.

  • BrudSommar2006

    PB, flera dagar ensam hemma låter som rena drömmen! Chokladpudding med vispgrädde, mums. Men lingon i, bläh. När vi lämnar Iris hos mina föräldrar brukar det alltid kännas sorgligt precis när vi ska skiljas åt och sedan blir det bra.


     

  • BrudSommar2006

    MSW, Lapinettes lax slår allt annat jag provat! De där nötterna på, mums!!!

  • BrudSommar2006

    Pust, mitt gudbarn har fått en lillasyster och på lördag ska hon döpas. Idag hoppar gudföräldrarna av för de har fått veta att han har cancer. Eftersom de inte vill att lilltjejen ska vara utan gudföräldrar när stora tjejen har så har vi blivit tillfrågade, eller ja, jag erbjöd mig. Så nu har jag imorgon på mig att lösa klädfrågan och jag måste ta reda på om det är meningen att jag ska läsa något också. Jaja, det ordnar sig väl.

Svar på tråden Livets toppar och dalar