Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Det pratades om vinteroverall till bebisar. Om man bara ska ut och gå med vagnen och inte ta upp barnet så kanske det inte behövs i åkpåsen men om man som vi var ute och åkte med bilen så behövdes det för det var ju jäkligt kallt i vinter och en kall bil i minusgrader är jäkligt kall för en bebis att sitta i innan det blir varmt. Även om vi hade motorvärmare här så ska man ju tillbaka hem också.

  • BrudSommar2006

    AM, trist att bråka en dag som denna. Hoppas att det löser sig innan kvällen.


    Oupsie, hur går det för er, ni var visst oense en del förut?

  • BrudSommar2006

    Själv är jag inte så noga med om mitt förnamn kommer med här eller inte men det finns ju andra som är mer noga med sånt, hittills har jag som tur är lyckats klara mig från att snattra!


    Jäklar vad förkyld jag är, det är väl barnen som smittat mig.


    Vad har jag missat, Mugglan skriver att det finns fina lägenheter i Göteborg också, var har ni diskuterat lägenheter? Har försökt leta mig tillbaka men hittar inte.


    Muggles, det var i vart fall en jättefin lägenhet du länkade till!

  • BrudSommar2006

    PB, vad märkligt med din mens, kunde de se om du haft ÄL eller inte, tänkte om det är en sån där gång man hört talas om där man inte haft ÄL och mensen blir sen? Skönt att få hjälp att sätta igång allt nu i alla fall istället för att gå och vänta i ovisshet.

  • BrudSommar2006

    AM, hoppas att det ordnar sig tills ikväll i alla fall så att ni får gå ut och ha trevligt.


    Bytte till sittdelen idag men den är ju riktigt värdelös på den här vagnen, nåja, skit samma, har ju kvar Iris fantastiska sittvagn som jag verkligen gillar.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, aha, var det de ni pratade om! Jag blev så förvirrad när du pratade om hus och Mugglan sedan sade att det finns fina lägenheter där neråt också så jag tänkte att någon pratat om lägenheter men jag läser uppenbarligen som en kratta!


    Jag gillar det första huset bäst.

  • BrudSommar2006

    Jag vill shoppa till barnen men det finns ju inget i affärerna att handla. Idag kom jag hem med EN långärmad tröja till Iris. EN, jag hade behövt en packe på minst fem. Men det var vad jag kunde uppbringa i hela centrum, Åhléns, Lindex, KappAhl, PoP och H&M.


    Sedan ville jag ha i alla fall någon söt body till Astrid eftersom jag spar något plagg till barnen i varje storlek och då vill jag ha något speciellt som bara hon använt och inte bara det Iris haft. Men det går inte att uppbringa. Inget snyggt eller sött alls.

  • BrudSommar2006

    Parnassia, en Emmaljunga Cangaroo. I camo pink så klart!

  • BrudSommar2006

    Hattis, usch, jag tog mig alltid igenom två paket innan böj, tur att det inte var någon jäkla glad gubbe på min tid.

  • BrudSommar2006

    Ja hörrni, gissa när vi gifte oss...!

Svar på tråden Livets toppar och dalar