Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    PB, du lade ut en vacker sång tidigare, jag klickade på högerkanten och hittade samma låt fast med Thåström, den versionen gillade jag.

  • BrudSommar2006

    Men Telis, vännen, gumman! Är du inte bättre än? Nu får de allt komma på något bättre än att du äter dåligt, det är ju något i kroppen som försätter den i det stadiet. Vad är det för fel på stackars Televinken, är han förkyld? Så din stackars pappa ovanpå allt annat, jag tänker på dig, kramar till dig.

  • BrudSommar2006

    Hej Lapinette, så ni har inte åkt än. Hoppas att regnet håller sig borta. Jäklar vad det regnar här förresten, tur att jag tog kaninburen i förmiddags.


    Telis, hur är det med Televinken idag? Vad är det för fel på honom förresten?


    Vickan, ville din pappa att ni skulle ha vanligt dop eller varför är han upprörd?


    Astrid har utslag i ansiktet, undrar varför. Inget på övriga kroppen. Snuvan vill inte heller ge med sig, vi som ska på dop imorgon. Då måste hon bara vara på sitt bästa humör eftersom min mamma måste ha hand om henne hela tiden i kyrkan.

  • BrudSommar2006

    Tinga, men det låter ju jättebra, vad skönt att slippa knapp, tjoho!


    Hej Koko, ni har haft det bra förstår jag? Men är det så illa med humle, vi var ner till makens kusin i Sörmland för ett par helger sedan och de har humle som växer upp för trappen till deras hus och det var så fint. Den ska visst inte förstöra fasaden heller som tex murgröna gör.


    Vad det gäller sorg så hann jag ju inte skriva här när ni var som bäst inne i den diskussionen för jag blev ju avbruten som vanligt men för mig känns det som att jag inte riktigt kan skilja på sorg och avundsjuka, typ som att för den person jag förlorat och inte längre har i livet, tex min mormor, så har någon annan kvar den personen i sitt liv och för allt som inte gått som det var tänkt i mitt liv så är det alltid någon annan som fått det precis så.

  • BrudSommar2006

    God morgon! Nu har jag läst Nennes blogg och läst ikapp här, eller ja, jag har varit inne här till och från hela helgen med det är ju så sällan jag har två händer fria att skriva med. Förut kunde man sätta Astrid bredvid sig i soffan och ge henne en leksak och så satt hon och pillade med den och man såg om hon var på väg framåt och hann stoppa henne. Nu ska hon ju fram och stå på alla fyra direkt och med uselt resultat så hon hamnar ju på mage hela tiden nu. Hon som var så nöjd när hon lärde sig sitta så man kunde sätta ner henne på golvet och gå och göra annat, hon är nu totalt missnöjd hela tiden för så fort man sätter ner henne på golvet så far hon över på mage, suck.

  • BrudSommar2006

    Grattis Klockarbol, imponerande snabb rapportering!


    Och nej, det kan nog inte bli någon humle här nu för jag har blivit totalt avskräckt av Koko och PB! Jag hade ju inte tänkt ha den direkt mot huset utan klättrandes upp för en av pelarna till balkongen. Det såg så himla vackert ut med all humle utanför makens kusins hus. Men, men, jag får klara mig tydligen!

  • BrudSommar2006

    Muggles, oj, otroligt fint att få ett sådant kort!


    Telis, hur är det med din mage och med febern, mår du bättre nu, utan att ha fått reda på vad det är? Hur har det gått med förkyld Televink?

  • BrudSommar2006

    Vickan, anställningsintervju var det ja, håller tummarna!


    Vad det gäller att gå tillbaka till jobbet efter sex månader så har jag inte lyckats något vidare med någon av mina två att dra ner på amningen så tidigt, men det kan ju också ha att göra med inställningen man har från början kanske, om man vet om att det ska bli så. Jag har ju heller inte ansträngt ihjäl mig för att få bort alla småsnuttningar och nattamningar och det kanske man inte orkar om man ska jobba dessutom. Här kan ju inte maken hjälpa till någonting på nätterna med Astrid men jag tycker att vi har det rätt mysigt ändå, hon och jag.


    Vickan, om han tar flaskan bra och även klarar sig på natten med det utan att bli vansinnig så är det väl inget problem att du är borta.


    Hm, Astrid har tröttnat på att bara sitta på golvet och pyssla med en pryl och håller på och försöker ställa sig på alla fyra nu med just nu rätt uselt resultat. Man får springa och hjälpa upp henne ideligen när hon trasslat in armar och ben i en hög på golvet. Undrar om det blir som för Iris sedan att hon står och väger på alla fyra i två månader innan hon kommer till skott och kryper. Om hon nu lär sig stå på alla fyra utan att stå på näsan vill säga, just nu ser det inte så ut.

  • BrudSommar2006

    Koko, det står här att den gillar fukt, gärna skugga över foten på plantan och att blommorna luktar illa. Vårt läge kommer att bli torrt i juli när vi inte är hemma och riktigt soligt. Plus att de där illaluktande blommorna precis vid entrén avskräcker.


    www.grobar.se/Vaxtdatabas/263/Pipranka


    Usch, hur vet man at det inte blir lika illa som med humlen med en annan klätterväxt.

  • BrudSommar2006

    Parnassia, vildvin har ju sånadär klätterfötter som förstör men kaprifol då, det ska jag undersöka. Fast nu måste jag göra matsäck åt Iris vi ska till lekplatsen.

Svar på tråden Livets toppar och dalar