Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    I morse åkte Elsa och Oskar till Öland så nu blir här lugnt ett par veckor.

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne! Vilket jädrans fint vitrinskåp, ett sånt vill jag också ha. Fast var skulle jag ha det, här finns inte en ledig fläck över att ställa nåt alls på.


    Parnassia, Iris har varit jättesnäll och gått omkring med smet i örat och plåster på och så har vi spolat örat. Fast tyvärr tror jag inte att vi lyckats lösa upp något vax, trots att hon gick hela eftermiddagen med det, suck. Får antagligen bli ett besök hos farbror doktorn i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Oj, håller Ore på att läsa ikapp fortfarande!


    Izzie, grattis, grattis!!! Och jag kan meddela att den där citronetten var så äcklig så jag fick kväljningar och resten var ingen höjdare heller.


    Snigeln, jodå, den första länken fungerade också, man tar bara bort den första delen av länken fick vi ju lära oss förut, var det inte Vickan som lärde mig det efter att det ofta hände med AMs länkar ett tag??

  • BrudSommar2006

    Med Iris öra går det uruselt, räknar med att det här blir vår tredje sömnlösa natt när hon kommer att vakna och gråta och ha ont. Får ringa doktorn imorgon. Vi har kört med Revaxör i två omgångar nu och inte ett smack kommer ut. Däremot får vi brotta ner henne för att skölja ur och idag var det total panik i hennes ögon och hon kissade till och med på sig på golvet och över maken för att hon inte ville. Undrar hur mycket panik man har då? När man är liten och så hjälplös att man inte kan hålla tätt? Nix, jag klarar i alla fall inte mer, jag gör det bara inte någon mer gång, that's it.

  • BrudSommar2006

    Nenne, vänta inte en minut till med att fixa den där försäkringen, du vet ju inte vad som kommer att hända härnäst, se bara hur det gått för Astrid, ring genast. Hade hon inte åkt på RS hade vi inte haft några problem nu.


    Parnassia, jag hade också blivit sur.


    PB och Snigeln, vilka besök ni har lyckats ha!


    Fan också, nu ligger Iris där uppe och gråter. Fan. Fan.

  • BrudSommar2006

    Iris har i alla fall varit på kalas idag hos en kille på hennes dagis, det var nog roligt tror jag. Jag var där med henne och fick ett par Astrid-fria timmar, mina första, tjoho. Det enda är väl att pappan är politiskt aktiv i Miljöpartiet och använder varje stund till att pracka på en valsnack och jag vet inte om jag tycker att det är det roligaste man kan ägna sig åt som förälder på ett barnkalas.

  • BrudSommar2006

    Smint, ingen aning men jag hoppas att vi slipper rör i alla fall för då måste hon tydligen sluta på sin simskola som hon har gått på i två år och som hon älskar så mycket.


    Hattis, jag vet inte om vi äter så nyttigt precis, det enda är väl att vi ju börjat prenumerera på de här vegetariska matkassarna nu och får ingredienser för fem måltider med recept hem varje söndag så det klart att de måltiderna är ju rätt nyttiga.


    Nu har maken tryckt i henne en alvedonsupp, hellre nu än klockan tre i natt men vi får väl se hur natten avlöper. Jäkligt trött är jag i alla fall av att inte få sova för att Iris ligger och gråter så det här är helt ohållbart. Märkligt nog känner hon inte av det på dagarna. Lustigt då att det gör så ont på nätterna att hon vaknar.

  • BrudSommar2006

    Hej alla!


    Är ni säkra på att man kan ha i Revaxör och bara låta det vara utan att spola ur efteråt då? För det är spolningen som skapar paniken. Fast nu har vi läkartid om drygt en timme så nu får vi väl se vad de säger.


    Snigeln förresten, jag tycker att historien om era gäster och allt de hade med sig och det där med filen var så hemskt att det liksom blev riktigt kul!


    Har just varit och köpt svindyra lära-gå skor till Astrid, eller jag tycker det är dyrt med ett första par skor för 600 kr men det är det kanske inte. Jag funderade på gummistövlar men de blir så klumpiga. Har sett andra småbarn i sandlådan med sådana och de har inte klarat att krypa med dem. Har köpt galonisar också, trist att det bara fanns kvar i svart i hennes storlek. Till Iris var det här aldrig något problem för då skulle jag aldrig kommit på att ta med mig henne ut och sätta oss i blöt sand men nu är det lite knepigare eftersom Iris vill vara i lekparken när vi går från dagis och Astrid har tröttnat på att sitta i vagnen.

  • BrudSommar2006

    Ska titta i galleriet strax.


    Var in på Panduro för att köpa lite pyssel till Iris, hon vill klippa och klistra, det blev också en dyr historia! Lite lim, glitterlim, färgat papper och lite klistermärken typ blev över 500 kr. Det kanske är jag som inte hängt med i prisutvecklingen förresten, i så fall har min lön helt klart inte heller hängt med och den var låg från början!

  • BrudSommar2006

    AM, typiskt med skorna! Har just köpt storlek 20 nämligen, fast det varierade ju mellan olika modeller men jag var på Vincent så hon mätte foten och sedan skon.


    Den där Revaxören måste ha fungerat finfint för tydligen var allt vax i örat borta och det gick alldeles utmärkt att inspektera trummhinnan. Därför gick det att konstatera att trumhinnan är alldeles svullen och röd och hon har en ordentlig öroninflammation så nu är vi hemma med en pencillinkur och får hoppa simningen i helgen.


    Iris är mycket nöjd med allt pyssel hon fått i alla fall.

Svar på tråden Livets toppar och dalar