Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Oupsie, det där kunde skrivits av mig och det spelar ingen roll om jag är gravid eller inte tyvärr. Någon omtänksam och hjälpsam typ har jag inte skaffat mig vad det visat sig tyvärr, suck. Hoppas att din bara är sån tillfälligt i alla fall så att du har bättre tur än jag. Eller tut och tur, man skulle kunna säga att jag borde insett detta men det gjorde jag inte i tid!

  • BrudSommar2006

    God morgon, nu ska jag läsa ikapp tänkte jag men jag kastar ut en fråga först för om Astrid vaknar blir det så knepigt att skriva sedan. Flera av er gillar inte blanka skärmar på datorn, varför det? Har jag missat något? Jag har matt skärm men tror det får bli blank nu för det är jättesvårt att få loss all fluglort varje gång vi varit på Öland, plus att det känns som att det i alla fall lite borde minska risken att något barn kör ett finger i skärmen som ju Iris gjort flera gånger hittills men det har klarat sig.

  • BrudSommar2006

    Glögg brukar jag bara gilla den gamla hederliga vanliga, de där med innovativa smaker brukar aldrig fungera här.

  • BrudSommar2006

    Oupsie, aha, han får mer pengar ju mer han jobbar, då förstår jag att det är frestande att bli sittandes.


    Iris sov bättre i natt så pencillinet hade kanske hunnit börja få ordning på det redan, fast vi trodde att hon skulle kräkas så mycket som hon hostade men sedan verkar hon ha somnat in i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Ikväll ska vi äta något till middag som jag inbillar mig kommer att vara riktigt äckligt men jag har lovat maken att prova i alla fall. Ikväll blir det morotssoppa och det har jag normalt sett inget emot men den här ska det vara apelsin och gurkmeja i och då får jag genast kväljningskänslor. Detta ska ätas med en yoghurt med ingefära i, blääääh. Så jag gissar att jag får äta smörgås till middag men hoppas ändå på det bästa.


    Igår kväll var maten inte heller så jättegod, en pasta med en kall mixad röra till, en röra med nötter, basilika, chili, olja och vitlök. Det smakade så himla starkt av vitlöken och jag börjar bli risig i magen av all lök man ska trycka i sig varje kväll.


    Kanske kommer det inte att fungera med de här matkassarna trots allt.

  • BrudSommar2006

    AM, Iris verkar ha trotsat ungefär som Livia! Tyvärr känns det inte som att Iris kommer att bli kärnfysiker för de andra barnen på dagis i hennes ålder har mycket bättre koll på bokstäver och siffror än vad hon har, bokstäver kan hon typ inte alls, och lägga pussel kan de också medan Iris har ett niobitars som jag betvivlar att hon någonsin kommer att greppa. Rita är hon inte heller speciellt bra på. Hon pratar bra och räknar till 20 typ men det är väl det.

  • BrudSommar2006

    Vi använder Framtidens mat eftersom de är de enda jag hittat som har vegetariska matkassar. Kanske provar vi den blandade kassen någon vecka och ser och så kan jag värma något till mig istället för köttet om resten verkar gott, jaja, vi får se, efter bara en vecka tycker jag att det är för tidigt att avgöra.


    Nu är det bara ett par veckor kvar innan vi åker ner till Öland för skördefesten, ska bli skönt. Fast vi missar flera dagar där nere eftersom Iris har simning på lördagen och dans på söndagen så vi tänkte åka på måndagen. Simningen kan hon ju missa för den har hon ju gått på i flera år men att missa två gånger i rad på dansen efter att bara ha varit där en gång vet jag inte om det kommer att fungera, speciellt som hon kommer att få gå en gång och sedan vara borta igen helgen därpå när vi måste till Sörmland för makens farfars 90-årsdag. Att missa tre av de fem första gångerna kanske inte är så smart, då skulle vi kanske inte anmält henne. Jag trodde att mina föräldrar skulle vara hemma och då hade de kunnat ta henne till dansen istället för att hon skulle behöva följa med oss men de är tydligen på Öland som vanligt - så klart, suck.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det är ju en rätt stor grej på Öland varje år så bara man hinner läsa på och planera innan brukar det vara trevligt. Alltid sista helgen i september eller om det är första i oktober. I år äer det i alla fall fredag/lördag 1:a/2:a oktober.


    www.skordefest.nu/

  • BrudSommar2006

    AM, men titta, matkassar som blandar fisk och grönsaker, det är ju fantastiskt! Nu kör vi på våra ett tag till och sedan tänker jag byta och prova det också.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, de verkar länka till den orange tidningen med en pumpa på från hensidan, i den står allt och mycket är det! Skulle ni få för er att åka dit kan jag tipsa om ljussättningen av Rälla slottsruin när det blivit mörkt på fredagskvällen, det tycker jag är lite mysigt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar