Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Telis lyckades väl aldrig amma en enda gång trots en massa hjälp utan pumpade ur istället? Telis, visst?? Jag minns att när amningen inte fungerade i början med Iris så hoppades jag i hemlighet att det inte skulle lösa sig så att jag skulle slippa amma. Fast istället slutade det med att jag ammade i ett år! Med Astrid hade man ju vanan inne så det var inte svårt att hjälpa henne att fixa det redan från första timmen.

  • BrudSommar2006

    PB, aaahh, över ett dygn utan dig här i tråden! Vad 17 ska vi då göra om vi får akuta trädgårdsproblem i eftermiddag, jag blir helt nervös! Eller om något annat viktigt händer som bara måste diskuteras. Jag blir lika nervös varje gång någon försvinner, Lapinette är ute och reser, Mrs Google på semester, eller någon annan man kan tänkas behöva prata med, man vet liksom inte hur man ska klara sig.

  • BrudSommar2006

    Mugglan, eeeh, googla själv??? Jag blir helt skakis vid tanken på att sitta här helt utlämnad till mitt eget googlande och med hela tomten dränkt av ilsken humle med vassa taggar...

  • BrudSommar2006

    Innan mobiltelefonen ja. Då blev man ofta ståendes inne i stan, jag minns flera tillfällen vid svampen, och fick vända och åka hem utan att kompisen dykt upp!

  • BrudSommar2006

    Koko, bra att veta att du har tillgång på resurser vid plattan om det skulle knipa!

  • BrudSommar2006

    Lappinette, någon frågade efter ditt laxrecept medan du var borta men jag vet inte om någon lade ut det och nu minns jag inte vem det var, var det MSW? Jag fick aldrig tummen ur och lade upp det för jag satt med Astrid hela tiden.

  • BrudSommar2006

    Jag klarar mig inte utan datorn på semestern längre!

  • BrudSommar2006

    Ah, finns det två recept, jag tog för givet att det gällde nötterna men då vet jag inte. Fick vi det med sherrysåsen av dig förresten för jag har inte sparat det i så fall?

  • BrudSommar2006

    I min klass fanns det nästan två av alla tror jag - Anneli, Annika, Susanna, Lotta, Jenny, Patrik, Christian, Gustav, ja jag minns dem inte alla men två av allt var det. Nu tror jag att det kommer att bli likadant i Iris klass fast andra namn för på dagis finns det också två av de flesta - Ella, Elias, Alva, Alicia, Joel och allt vad de nu heter.

  • BrudSommar2006

    Stackars Astrid somnade nyss och får sova i typ tio minuter innan jag måste sätta henne i bilen. Normalt sett tar jag alltid vagnen och då är det ju jättebra om hon sover men idag ska vi hem till en kompis till Iris och leka och då måste jag ha bilen för sedan ska vi direkt till mina föräldrar och äta middag och Iris ska klippa sig. Så in i bilen måste hon tyvärr, stackarn.

Svar på tråden Livets toppar och dalar