Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Nåja, jag hittade det sista i Iris storlek på Åhlens, hoppas att det passar för jag tror inte att det kommer gå att byta. Det fanns ett par byxor kvar i en mindre storlek idag men imorgon är de väl borta.

  • BrudSommar2006

    Sedan är jag lite sur på mina föräldrar även om jag inte har någon rätt att vara det. Hela vårarna har mamma så mycket jobb med alla bokslut och deklarationer att hon sitter hela nätterna och helger och allt och jobbar så då har de inte tid att träffa barnen så mycket eller att sitta barnvakt. Hela höstarna är de på Öland och bara hemma någon helg och vänder så de gånger vi behöver hjälp nu är de borta vid samtliga tillfällen. Sedan när de väl är hemma förväntas vi komma dit ut så att de får träffa barnen. Det klart att de får leva sitt liv som de vill och vill de vara borta jämt så är det väl så. Men guess what, nu kommer mina helger inte inkludera att de får träffa barnen längre för nu ska jag ha annat för mig. Ja är jag sur så är jag, det går inte över i en handvändning.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, fantastiska bilder (som vanligt). Fast jag vet inte om jag är så sugen på Venedig jämfört med resten av er resa?

  • BrudSommar2006

    Nej men vilket skräp EA, hoppas att du får en ny tid snarast!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, nja, alltså, vacker natur vinner alltid för min del, att knata dammig gata upp och ner i jakt på nåt museum är aldrig något för mig. Gillade Nice av den anledningen - stad men med klosterträdgårdar, ruiner i bergsnatur och så lite palmer.

  • BrudSommar2006

    Nenne in the house!!!


    Snälla, snääälla, skriv igen?! Annars vet jag inte om jag överlever, just det inlägget är så efterlängtat!

  • BrudSommar2006

    AAaaaaaaaahhh, du har redan skrivit, aaaahhhhh. Jippi!

  • BrudSommar2006

    Jag hade då inte glömt något från första förlossningen men ville ju så gärna ha ett syskon att jag var tvungen att ge mig på det igen. Det sades ju också från alla håll och kanter hur mycket lättare det skulle bli andra gången och det stämde ju, jäklar vilken skillnad.

  • BrudSommar2006

    AM, nej men ta i hand och presentera sig, vad var det för galningar!

  • BrudSommar2006

    Nej men Telis, vad är det som är fel?! Det kan ju bara inte stämma att uttorkning och undernärd har med att du inte äter att göra, det måste ju vara någonting underliggande i kroppen som gör att det blir fel. Fast du går inte ner i vikt säger du? Då borde det inte vara diabetes i alla fall, åtminstone inte i fullt utvecklat stadie, de kollade blodvärdet också antar jag. Hoppas att det så där magiskt bara går över!


    AM, fick maken sin läderpresent eller blev det inte av i och med igenslängningen av dörren?? Är nyfiken på vad det blev men har ju lärt mig att det inte kan avslöjas i förväg här för säkerhets skull!


    Nenne, Apotekets olivolja använde de på neo, går att både ha i badvattnet och smörja direkt på bebishuden, annars kan det tydligen klia lite om de är mycket torra. Miniderm är bra att smörja med också.


    Kan i viss mån relatera till babianröven, minns att jag hade broccolibak efter att jag fått Iris, inget sånt alls nu efter Astrid tack och lov.

Svar på tråden Livets toppar och dalar