Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    AM, Astrid är en liten goding, nästan sötare än Iris var faktiskt, och jag undrar ofta vad jag gjort som förtjänat en sådan liten sötis för vad jag kan minnas är klaga typ allt jag gjort sedan jag blev gravid!!!

  • BrudSommar2006

    Cicci, men hjälp, stackars din vännina, har hon gått 15 år innan hon fått hjälp med operation att bli normal nertill igen? Vilken tragedi att det blev skilsmässa istället för nya barnförsök.

  • BrudSommar2006

    Parnassia, men vilken spännande fest! Ser fram emot att få höra mer sedan. Maken har inte skvallrat alltså? Vad gott med kantareller, har köpt ett par gånger.


    Björnbär, hm, är inte uppvuxen med det utan har smakat sylt första gången nu sedan makens mamma kommit hit med burkar och jag tycker att bären blir så hårda att tugga i sylten jämfört med tex hallon. De är heller inte lika söta och goda att äta som de är.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ligger du hemma och kvider efter gårdagen eller håller du på att göra dig i ordning för kvällen? Är ju bara ett par timmar kvar nu, ha det så trevligt och synd att vi inte ses där. Fast vi ska äta räkor hos mina föräldrar och Iris ska sova över så det ser jag i vart fall fram emot.


    Telis, Iris vaknade lite förkyld idag men hon var ju inte ens med så henne kan du inte ha smittat! Blir någon av oss andra förkylda nu så kommer vi att skylla på henne!


    Fast hon var inte värre däran än att hon fick gå på simlekis, första gången imorse och det hade tydligen gått jättebra. Fast det duger tydligen inte med badbyxor längre, nu kräver hon att jag går och köper en baddräkt till henne! 

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne! Du låter så positiv trots allt, tycker vi verkar noja mer än du själv och då är väl allt som vanligt! Blir det lite positiv energi över så tar jag den!!! Haha, storlek 23, har för mig att Iris första par skor var 23:or när hon lärt sig gå! Undrar också när ni kan tänkas få komma hem? Vad bra med kurator, hade nog jag behövt efter första förlossningen så hade jag kanske sluppit Auroramottagningen, vem vet. Äh, man skulle vara mer som dig och Cicci!

  • BrudSommar2006

    Klockarbol, ojoj, bäst att börja ringa runt då! Hoppas att det löser sig.


    Prata med en BM om förlossningen har jag inte gjort någon av gångerna, man blir ju slussad till en avdelning fortast möjligt och sedan ser man ju inte till de som var med vid förlossningen något mer. Gillade ju inte min BM jag gick till när jag väntade Iris heller så det blev nog inte så mycket pratat där. Minns förresten att Iris skrek så vi knappt kunde prata. Nu med Astrid glömde jag boka tid för återkontroll så den har jag inte pratat alls om. Känns ju fånigt att gå på kontroll nu liksom.

  • BrudSommar2006

    Cicci, går du ut själv i så fall? Ska jag få med mig någon av mina trötta småbarnsvänninor ut får jag nog boka flea veckor i förväg, fast å andra sidan går jag inte ut alls längre i vilket fall, den stora tröttheten har slagit till för gott här! Kommer att mossa igen här i förorten men det känns helt ok!

  • BrudSommar2006

    Luna, det är ju jättebra att de ringer upp, det gör de inte här. För många förlossningar för att det ska vara hanterbart antagligen. Å andra sidan har jag knappt kunnat prata i telefon första tiden med mina skrikbebisar och hade nog bara blivit stressad om jag fått telefon och bara försökt avsluta även om jag behövt prata... Minns min efterkontroll med fasa med Iris illvrålandes så det inte gick att prata och jag i gynstolen. Visste att det skulle bli så om jag inte fick henne att sova, hon sov så korta pass åt gången dessutom, men slet ihjäl mig för att hennes sovtid skulle tänkas passa med min tid hos BM. Sedan lyckas jag få henne att somna när jag sitter i väntrummet men vad händer, jo BM kommer ut och säger att hon kommer att bli lite sen! Och Iris hinner vakna. Skräp.

  • BrudSommar2006

    Nepp, nu är det god natt här.

  • BrudSommar2006

    Gäääsp. Tredje natten i rad där Astrid vaknat en gång i kvarten och velat snutta och jag varit färdig att strypa ungjäkeln. Vad har det tagit åt henne, suck. Nu är hon förkyld också.


    Frejis, vilken dramatik ni råkat ut för och vad trist med resan.

Svar på tråden Livets toppar och dalar