Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Hm, kändes som att det är så stor spridning på hustyper här och storlek också så det kan skilja hur mycket som helst på det där medianvärdet. 


    Muggles, Iris är svår att underhålla hemma, det måste hända något hela tiden, annars hittar hon till sist på egna saker att göra och det är aldrig något bra... Så vi måste försöka trötta ut henne på dagarna så att hon håller sig lite lugn här hemma! Därför är det lättare att göra aktiviteter med henne än att låta henne ha tråkigt och att bara gå till lekparken har vi tröttnat på känns det som. Om man fick sitta och äta långfrukost ändå men det funkar inte riktigt så här!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja men när man gjort det så var man ju tvungen att skriva in sin mailadress och vänta på att svaret ska komma i ett mail?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja jag tycker att det finns mycket trevligt att göra men vi missar ju alltid hela norra Öland, när barnen är lite större kanske vi kan börja åka runt mer. Just i år blir det lite svårt för mamma att ta Astrid långa stunder så vi tänkte välja ut lite saker som inte är så långt för oss att åka till i år, mycket händer ju på kvällarna. Ser ändå fram emot att komma ner.

  • BrudSommar2006

    Jag får inte det här med åkpåse och sittvagn att gå ihop, det är ju en pinne i vägen och påsen delar sig ju inte. Är jag korkad nu igen??

  • BrudSommar2006

    Halloj,kämpar med morotssoppan just nu.


    "Pinnen" är en rem här också men för bred att gå att trä igenom åkpåsen och går bara att ta loss upptill. Får låta den hänga och dingla under och bara trä selen igenom, fast har inte heller räknat ut hur åkpåsen ska fästas upptill eftersom sufletten inte är lös utan sitter fast i bakkanten på vagnen. Detta är alltså Iris sittvagn jag bytt till nu och den har inte använts vintertid tidigare!

  • BrudSommar2006

    Här är vagnen, fast vi har en annan färg. Visst har åkpåsen en vikbar kant upptill men vagnen har ingen kant upptill att vika runt eftersom sufletten sitter fast i ryggen på vagnen. Den har ju ingen sådan där traditionell ställbar rygg utan spännen längre ner för det.


    www.bebisprylar.se/img/content/emmaljunga_cangaroo.jpg


     


     

  • BrudSommar2006

    AM, vilket skräp med mailen...

  • BrudSommar2006

    Frejis verkar ha ändrat något i sin profil sedan igår? Jag kan inte längre kommentera hennes inlägg fast jag kan läsa era kommentarer. Bara igår tänkte jag kommentera de söta bilderna på dottern, tur att jag aldrig hann, det hade ju kommit alldeles galet. Jag funderar och funderar om jag sitter inne med någon kontakt som kan vara till hjälp men kommer inte på något på studs. Ska fortsätta fundera dock, jag blir alldeles nervös.

  • BrudSommar2006

    Ja titta, idag är det Sigrid, då tänker jag alldeles extra på lilla vackra Sigrid och skickar en kram till Snorkis.

  • BrudSommar2006

    Smint, nej vad hemskt, nu vill jag bara inte få höra om mer sorg och olycka på den här fronten, det ska bara inte få finnas. Säger jag.

Svar på tråden Livets toppar och dalar