Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Liljeholmens hemsida. Men varför är jag så jäkla oduglig, suck.


    Parnassia, här är det ofta lilla tjejen som inte får sin tid utan får sitta och skrika medan den stora skapar situationer som måste räddas upp ideligen. Fast det klart, ibland vill hon att vi ska pyssla eller läsa och det inte går.

  • BrudSommar2006

    jag har ångest så förbaskat så jag vill bara att det här ska vara över nu och med min tandläkarskräck också, gud, jag mår illa. Kvart i elva ska Iris laga sitt första hål och det ska skrapas rent istället för borras. Jag återkommer om vi överlever detta.

  • BrudSommar2006

    Oupsie, när vi skaffade katterna aktade jag mig för att döpa dem till något som jag eventuellt skulle vilja ha som barnnamn!


    Lapinette, så du kommer att plussa i juni alltså, spännande att veta om det så här långt i förväg!!! Kan ni ställa er i kö för syskon så fort ni får barnbesked? Sedan om ni hinner bli för gaml aoch väntan är för lång så kanske det inte blir något men då har ni i alla fall köat? Eller har jag missat något nu?


    Nenne, vad mysigt ni verkar ha det och vad bra han verkar sova på nätterna!


    Iris var jätteduktig igår hos tandläkaren! Det blev inget borra av för hon skrapade istället och tvättade med något men däremot var hon tvungen att slipa efteråt för att jämna till fyllningen och det lät ju minst lika läskigt. Tyckte Iris mamma i alla fall... Iris satt i mitt knä och sade ingenting på hela tiden men gapade snällt. Efteråt fick tandläkaren visserligen ingen kram men det vet jag inte om hon hade fått även om vi inte lagat en tand!


    Fast att vara hemma en hel dag med två barn var en pärs, att Iris inte lyckades riva hela huset var jag tyacksam över.

  • BrudSommar2006

    Cicci, du skrev att du kanske åker till Dubai på torsdag, är det imorgon alltså? Och du vet inte än om du åker??? Det kan väl inte vara någon fara att missa tre dagar på dagis, hon skulle ju lika gärna kunna bli sjuk.

  • BrudSommar2006

    Alltså det är märkligt men så fort Astrid somnar i vagnen så börjar Iris föra oväsen något alldeles makalöst. Studsa bollar bredvid vagnen, sätta på bandspelaren och dansa, sjunga högt, välta ut alla leksaker ur leksakslådan, det är som förgjort. Innan dess kan hon sitta still i en timme och titta på tv men sover Astrid ska det alltid sluta med att jag måste stå bredvid vagnen och skrika åt Iris, ta ifrån henne allt som låter och så slutar det med att Iris illtjuter. Jag blir galen. Sedan vaknar Astrid och så blir jag ännu argare på Iris för att hon väcker Astrid.

  • BrudSommar2006

    Alltså nu har det inhandlats dansdräkt från H&M i storlek 122/128 och den var ju inte för stor direkt. Att kränga hela Iris genom halsringningen var ju ingen höjdare, det gick ju fint tills axlar och armar skulle igenom, då sade det ritsch ritsch och sömmen upp till började släppa... Den håller väl nu i helgen men det är bara till att köpa en till någon annanstans ifrån, företrädesvis med mer hållbar halsringning. Får väl satsa på en ännu större storlek. Hade hoppats att Iris skulle vilja vara tuffa tjejen med andra snygga kläder än just ett ålskinn i rosa att kränga sig i, alla andra barn är ju så väldigt magra så det klart att alla kläder är gjorda för sådan kroppsform. Är så ledsen att Iris kommer att få samma problem som jag haft hela livet att hitta kläder.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hur var det med den där läkaren du fått nys om? Apropå att åtminstone få veta vad som är fel?

  • BrudSommar2006

    EA, kämpa på med inläggen! Fast här skrivs det ju en del så det där inlägget försvinner fort i mängden!

  • BrudSommar2006

    Ska hämta Iris på dagis nu.

  • BrudSommar2006

    Klockarbol, hjälp, vilken svärmor!


    Och hår som löddrar i regnet, kul!


    Sådär, EAs inlägg borta!

Svar på tråden Livets toppar och dalar